LaCie med Mac mini-disk

LaCie har akkurat lansert en ny harddisk i rekken av eksterne harddisker som LaCie tilbyr både Mac og PC-brukere. Den nye harddisken er dog kun ment for Mac mini brukere, da den matcher Apples Mac mini perfekt. LaCie hevder at dette er et helt unikt produkt da den samtidig med å matche miniens design også gir minien den nødvendige ventilasjonen den trenger ved å ikke blokkere luftinntakene under Macen. Produkter fra andre leverandører gjør i følge LaCie dette.

LaCie kaller harddisken for LaCie mini og den leveres i en USB2- og en Firewire-utgave. Det vil si at man både kan få den med USB2 eller Firewire som grensesnitt. Den leveres i flere forskjellige størrelser, deriblant 80GB, 160GB og 250GB. LaCie forventer å kunne levere produktet i løpet av august 2005, og utsalgsprisen blir fra 119$ (80GB). Det vil tilsvare omtrentlig NOK 1200,- inkl. mva hvis den havner i norske butikker.

LaCie opplyser også at det er mulig å stable diskene, samt koble dem sammen. Diskene kan derfor også være hendige for andre en Mac mini brukere. Les mer om LaCie mini hos LaCie

Tags:

MacFan

Fy f*** så nydelig. men de koster.

iMac 2Ghz, iPod shuffle 512mb

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai