iBook og -Mac mini oppdateringer

I dag ble ryktene endelig bekreftet, iBook og Mac mini er blitt oppdatert. Det er ikke store forskjeller i prosessorytelsen på noen av maskinene.

Mac mini finnes nå i tre forskjellige utgaver. Den rimeligste har en forandring fra tidligere, og det er at mengden internt minne har blitt fordoblet. De to dyrere modellene har Airport og Blåtann inkludert, og også de med 512 MB RAM. Den dyreste modellen har også SuperDrive stasjon. Prisene på Mac mini er som følger, 4.490,- 5.390,- og 6.290,-

iBooken har fått kraftigere prosessor, og 12" modellen ligger nå på 1,33GHz, og 14"eren ligger på 1,42GHz, dette er fortsatt noe under det PowerBook har. iBook har også fått en fordobling av internt minne, de kommer ferdig med Blåtann og Airport, de har styreflate med rullefunksjon og sist men ikke minst er de utstyrt med Sudden Motion Sensor. Grafikkortet på iBook er oppdatert til Radeon 9550.

Dagens oppdateringer var ikke uventet, men for alle de som har gått rundt og ventet på dem, var de kanskje noe skuffende. Kommer Apple til å greie å vinne nye kunder med dette fram til utskiftingen til Intel Inside om en god stund?

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai