Roxio snart klar med Toast 7 [oppdatert]

Roxio, selskapet som lenge har produsert et av de beste cd-brenningsprogrammene til Mac, arbeider med å legge siste finpuss på versjon av deres svært populære Toast program. Den nye versjonen skal være en svært stor oppgradering og vil inneholde en rekke nye funksjoner, spesielt innenfor video. Programmet skal være lansert og sendt ut til noen kunder..

Toast 7 vil inkludere DivX støtte og vil inneholde den nyeste og fortsatt ikke lanserte DivX 6-enkoderen. Denne nye versjonen av DivX har støtte for HD. Toast vil med denne enkoderen innebygd kunne lage DVDer av DivX filer og DivX filer ut av de fleste andre videoformater. Toast 7 vil også støtte Dolby Digital, OGG, FLAC og audio-DVD enkoding og dekoding.

I tillegg til dette vil Toast ha muligheten til å konvertere video mellom en rekke formater, deriblant DV, DV 16:9, HDV 720p, HDV 1080i, QuickTime, MPEG-4, H.264, 3G, og DivX. Programmet vil også ha spesielle innstillinger for å konvertere til riktig størrelse i forhold til Playstation Portable og iTunes (noe som kan være interessant med en mulig kommende video-iPod).

Brukergrensesnittet skal være omtrentlig som forrige versjon av Toast.

Kilde: ThinkSecret

Tags:

Otsego

Jeg har hørt fra kilder at programmet allerede har shippet til allerede betalende Roxio Toast 6 kunder som valgte å bestille Roxio Toast 7. Noen har allerede fått programmet og bruker det, derfor er det feil å skrive at det er i beta fase.

mvh.
Christian S.
http://mac1.no/user/466 / christian@exonite.com / Før kjent som 'Poznix' / Min første post: http://mac1.no/phpBB2/viewtopic.php?t=1112

NuSkool

Bare sjekk her:
http://docs.sonic.com/081705_toast7/wave1.html?sssdmh=dm15.67890

magnuz

Jess da! Endelig. Kan jeg bare bestille nedlastinga fra den siden NuSkool? Eller var det et eget tilbud du fikk? Må nesten ha det nå.

NuSkool

Fant linken på en annen side...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai