Gratis clipart i åpent format

Linux1 skriver i dag om Open Clip Art Library (OCAL), et åpent og gratis "clipart" bibliotek som akkurat har kommet ut i versjon 0.17 og inneholder nå respektable 5000 bilder, tegnet og donert av over 500 frivillige. Man kan enten laste ned bildene i form av pakker eller søke etter det man trenger for øyeblikket direkte på websiden. Grafikken distribueres som både SVG (Scalable Vector Graphics) og PNG (Portable Network Graphics).

Les mer på Open Clip Art Library (OCAL)

Tags:

iZappa

Jeg blir stadig forbauset over den store dugnadsånden som råder nettet for tiden. Hver dag synes det å dukke opp nye åpne programmer som er utviklet på dugnad og som er svært så konkurransedyktige i forhold til sine dyre motparter. Leksikon, tekstredigeringsprogrammer, lydredigering, nyhetsmedia og en haug med gratis webverktøy er å finne til fri bruk.

Lurer på om disse arbeidstimene som nedlegges er bortkastet, sett utfra økonomisk vekst, eller om de tvert imot bidrar til økt verdiskapning ved at flere kan nyttiggjøre seg av all den kunnskap som finnes verden over?
--------
I'll do the stupid thing first, and then you shy people follow. Ready?

TheX

Jeg synes dette er genialt! Det var senest for noen dager siden at jeg tilbrakte en time letende etter et godt bilde på Google.

Er det en ting som er genialt, så er det Wikipedia, rett og slett fantastisk! Anbefaler alle å ta en titt!

// Thomas ~ The X

Here's a warm welcome to all the intelligent life forms out there. And to the rest of you... the trick is to bang the rocks together, guys.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai