Mac OS X 10.4.3 build 8F28

I følge ryktesiden ThinkSecret, nærmer nå Mac OS X 10.4.3-oppdateringen seg almenheten. Det blir en kraftig oppdatering på over 100MB, som vil fikse og forbedre over 500 ting. Omtrent alle deler av operativsystemet vil bli oppdatert. Det er ikke klart når oppdateringen vil være klar, men vi kan kanskje vente oss den i løpet av neste måned en gang. Les mer detaljer hos ThinkSecret.

Tags:
G-Macs bilde

G-Mac

Og hv vil det si?
Vil det bli merkbare forandringer eller bare sånn som de andre oppdateringene til Mac OS X?

thomasbs bilde

thomasb

Det vil helt klart bli merkbare forbedringer, men også forbedringer en ikke vil se noe særlig til (under the hood). Leser du litt i de tidligere artiklene til ThinkSecret, om Mac OS X 10.4.3, så ser du blant annet at det er ser ut til at iChat gjøres klar for faner og dokumentdeling. Les mer om det her: http://www.thinksecret.com/news/0508briefly1043.html

Mvh. Thomas - Støtt Mac1s drift

admins bilde

admin

Smaa men merkbare forandringer er nok det vi vil se ja.. som regel er slike oppdateringer stappfulle av "under the hood" forbedringer til systemet og alle underliggende applikasjoner, men som thomas sier vil ogsaa nye funksjoner kunne dukke opp.

Mac1admin - Støtt Mac1s drift

kaspartu

håper det skjer noe med safari.. at vi får en oppdatering som gjør det mer stabilt. likte safari under 10.3.9 mye bedre, men det kommer vel etter hvert! 100 mb i oppdateringer er iallefall heftig og det skal bli gøy å se hva som skjer.

TheX

Hehe, jeg liker store oppdateringer :D

Men så liker jeg oppdateringer i seg selv også da ;)

jebalto

Håper de fikser problemet mot SBM servere som oppstod med 10.4.2 oppdateringen.
Noe til de grader plagsomt!!
-----------------------------------
Jan Erik Balto
Grafiker v/Unico®

Alfred.Woodden

Håper de forbedrer ytelsen til iPhoto, men programmet går vel ikke under Mac Os X oppdateringene?

Benjamin

Hos meg ble ytelsen bedre når jeg stappet inn en 1gb RAM brikke.
Benjamin

Magnuc

Jeg hadde problemer med SMB før Tiger kom, siden har alt gått på skinner..

Work: G5 Dual 2,5 Ghz, 2GB RAM
Home: iMac 20", 2GHz, 1,5GB RAM
Everywhere: iBook 500 MHz, 384MB RAM
Music: iPod Mini Silver 4GB

Ståle Johnsen

Ja, dette blir spennende! Håper vi opplever en forbedring i Pages/iMail. Skulle ønske at det var mulig i iMail å benytte seg av elementære tekstgrensesnitter...

kolbys bilde

kolby

Som f.eks.?

Deepmoon

Her bør det komme merkbare forbedringer... Jeg er daglig bruker av både unstable tree og stable tree av debian og veldig fornøyd med at ting ikke plutselig henger seg. som i går når jeg satt med ssh inn til webserveren min, min samboer som har bestilt seg en iBook ville se hvordan en bytter bakgrunns bilde på osx... joda DER HENGER DRITEN SEG.!.
Takke faen for at noe blir gjort med stabiliteten

kolbys bilde

kolby

Haha, OS X henger seg ikke bare pga. det der.

Deepmoon

Vel som hu sa... det er bra du sitter her og ser selv... For jeg bruker også å være endel påståelig... DEN HANG... eneste knappen som faktisk fungerte etterpå var powerknappen og batteriknappen på baksiden.
Jeg opplever Tiger som ganske stabil, men jeg sier at det i prinsippet er FEIL og måtte lagre ett dokument eller prosjekt før du faktisk er ferdig.

dusa

En PC (unskyld beskrivelsen av en mac) uten heng på 9 måneder er en ny verden for en som har jobbet med Windows siden Bill fant det opp. Siden jeg kjøpte sølvkjerra og la windows på hylla har det aldri vært nevneverdige problemer. Men man blir veldig bortskjemt og selv det minste lille problem blir ofte en "sak" å skrive hjem om.

OS X er og blir et fantastisk produkt. Et produkt man virkelig kan jobbe med :-)

Benjamin

Jeg gleder meg, oppdateringer er spennende.
Benjamin

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai