Spotlightsøking på nettet?

InquisitorX 2.0, en ny plug-in fra mannen bak AcquisitionX og NewsFireX gir den praktiske søkeruten i Safari ny funksjonalitet. Nå får du resultatene listet opp mens du skriver, akkurat slik du er blitt vant til med Spotlight.

InquisitorX 2.0

Plug-in'en er donationware og krever at du donerer et valgfritt beløp for å få lastet den ned, dvs. at de gjerrige kan få det for én dollar, mens de som virkelig ønsker å vise sin takknemmelighet kan gi mer.

Gå til inquisitorx.com for å skaffe deg denne plug-in til Safari. Du kan også prøve en webbasert versjon her.

Tags:

Erik

Når noe kommer i versjon 2.0 er det vel per definisjon ikke nytt lenger. Det finnes de av oss som har brukt Inquisitor 1.0 også ;)

Men takk for at du gjorde oss oppmerksom at 2.0 er kommet :)

ch_knapp

ikke per def. nei, men 2'en er såpass nyskapende, og ikke minst forskjellig fra den første, at 1'en blir å regne som beta sammenliknet

thomasmoen

Jeg ga min del via PayPal men jeg kom aldri til noe side hvor jeg kunne laste ned. Hva gjør jeg?? Noen som har fått det til?

Linz

Jeg ga også via PayPal, men har enda ikke mottatt noen epost med nedlastingslink. Får sende utvikleren en epost og purre.

Eirikhk

Hm. Det der virker ikke helt overbevisende. Jeg kunne godt tenkt meg Inquisitor, men venter og ser om dere får noen respons...

Hvor mye donerte du forresten?

Eirik
---------
PB 15" 1.5 GHz, PB 540C, PB 5300, SE 30...

ch_knapp

det er likegyldig hvor mye en gir, så lenge det er minimum $1, du fyllte inn emailadresse og alt slikt i nederste delen av paypal-betalingsskjemaet?

Jeg mottok en kvittering fra paypal sekunder etterpå og ett minutt etterpå mottok jeg en mail med link til nedlastingen.

ch_knapp

jeg antar du trykte på download, og så donate&dowload? og ikke bare trykte donate på et tilfeldig sted på nettstedet hans?

Linz

Jepp. Trykte på donate & download, og kjørte gjennom med $1 via PayPal. PayPal-kontoen har jeg fra før av, så den skal være gulle god den. Kvittering fra PayPal har jeg fått, men ikke noe mer.

Synes forøvrig at det er litt døvt å donere før man har fått prøvd varen. Vanskelig å bedømme hvor takknemlig man er før man vet det selv ;)

Benjamin

Du kan jo teste web versjonen.
Benjamin
Min nye hjemmeside/Blogg

Eirikhk

Webversjonen er så vidt jeg kan skjønne svært begrenset i forhold til hva man får i Safari-versjonen.

Skulle gjerne ha prøvd den skikkelig før jeg betalte

Eirik
---------
PB 15" 1.5 GHz, PB 540C, PB 5300, SE 30...

ch_knapp

det er fordi versjon én av Inquisitor hadde frivillig donasjon, men da fikk han ikke inn nok penger til å dekke alle utgiftene (i form av tid og hosting), så derfor så han dette som eneste dugandes løsning.

Men send ham en email så går det nok i orden, rederlig kar som står bak.

sjekket søppelinnboksen? har opplevd at gmails spamgreie har tatt ting den ikke skulle

(til dere som lurer, trust me, søker dere mye og vil ha noe fancy til 7kr, så er den steintøff (og praktisk))

BareTom

Jeg ser egentlig ikke problemet i å betale 1 usd for å teste ut denne pluginen. Tapet er ikke akuratt så utrolig stort. Det er bare å unnlate å kjøpe to brenne plater, så har du sikkert spart de 6 kronene og 60 ørene denne plug innen koster. Det er ikke verdens største tap, om pluginen ikke var noe for deg.

Linz

"Jeg ser egentlig ikke problemet i å betale 1 usd for å teste ut denne pluginen. Tapet er ikke akuratt så utrolig stort. Det er bare å unnlate å kjøpe to brenne plater, så har du sikkert spart de 6 kronene og 60 ørene denne plug innen koster. Det er ikke verdens største tap, om pluginen ikke var noe for deg."

Saken er vel heller det at jeg gjerne skulle gitt mer om jeg finner den bra ;) Sendte han en mail i går, men har fremdeles ikke hørt noe. Forøvrig har jeg vel heller ikke kjøpt brenneplater på over ett år...

mushers bilde

musher

Jeg fikk mail fra duden etter 5 minutter…
Donerte 3USD

-E

BareTom

"Saken er vel heller det at jeg gjerne skulle gitt mer om jeg finner den bra ;) Sendte han en mail i går, men har fremdeles ikke hørt noe. Forøvrig har jeg vel heller ikke kjøpt brenneplater på over ett år..."

kommentaren var mer rettet mot Eirikhk ;). Du har vell allerede betalt 1$, uten å få programvaren?

Linz

"Du har vell allerede betalt 1$, uten å få programvaren?"
Jepp. Får prøve å hive inn en dollar til da. To dollar er jo heller ikke mye ;)

EDIT: Oops, jeg hadde visst fått svar likevel. Det viste seg at spamfilteret hos Bluecom hadde snappet til seg mailen med nedlastingslinken :) Har stort sett lite problemer med dette (som jeg vet om), så det tok litt tid før jeg tenkte på det.

Eirikhk

Intet problem å betale 1 USD, men kunne godt tenkt meg å betale mer hvis den fungerer bra.

På den annen side overlever jeg nok 2-3 USD også, så da er det bare å betale :-)

Eirik
---------
PB 15" 1.5 GHz, PB 540C, PB 5300, SE 30...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai