Command and Conquer Generals kommer til Mac

Aspyr har nettopp annonsert at de arbeder med å produserer Command and Conquer Generals til vår kjære Mac. Dette er en nyhet som mange Mac-spillere har ventet på lenge og nå trenger dere ikke vente lengre enn til januar 2004. Aspyr sier at spillet foreløpig er i alpha stadiet, men at slippdatoen vil bli i januar 2004.

Generals foregår i en nær fremtid, og spilleren får anledning til å styre USA, Kina og Global Liberation Army. Borte er NOD og Kane og kvasi-sci-fi plottet fra Red Alert.

Aspyr har også nevnt at det vil være muligheter å spille spillet i nettverk og LAN mot PC brukere. Det vil også bli gitt ut en spillbar demo.

ITavisen har testet Command and Conquer Generals og deres konklusjon er:
C&C Generals er uten tvil den sterkeste i serien så langt, selv om den kanskje ikke er den mest sjarmerende. Det meste i dette spillet har blitt gjort før, og således blir dette bare en oppsummering og komprimering av en svært vellykket serie med spill. Så om du ser bort fra den korte enspiller-delen, så kan dette spillet gi deg timer med moro på LAN og over internett.

Aspyr har som nevnt satt januar 2004 til foreløpig slippdato og systemkravene er som følger:
Mac OS X 10.2.6
PowerMac 1GHz eller raskere
256MB RAM
8X CD-ROM drive
32MB ATI Radeon / NVidia GeForce 2 eller bedre

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai