Mac OS X 10.4.4

Apple har nå gjort Mac OS X 10.4.4-oppdateringen tilgjengelig via Programvareoppdatering. Den er også tilgjengelig via Apples nettsider i delta og combo-utgave. Oppdateringen gir økt stabilitet og kompatibilitet for Mac OS X 10.4 og er anbefalt for alle brukere.

Den inneholder oppdatering av SMB/CIFS og NFS-nettverkstjenester, Bluetooth, Core Graphics, Core Audio, Core Image, RAW-kamerastøtte, ATI og NVIDIA-grafikkdrivere, Spotlight, AppleScript, iChat, DVD Player, Safari, Dashboard widgets (Calendar og Stocks), Programvareoppdatering, Sync Services, USB og FireWire-kompatibilitet, og tidligere sikkerhetsoppdateringer.

For mer detaljert informasjon om oppdateringen, besøk følgende nettside: http://www.info.apple.com/kbnum/n302810

themacman

en funksjon jeg så som var tydelig i denne oppdateringen, er at når du trykker fullskjerm i quicktime 7, så skjuler docken seg, og eplelinjen øverst også, på samme måte som docken når den skjuler seg... skrivebordet kolapser/fader liksom ut mens filmen maksimeres... ;-) ser bra ut og... ;-)

NyZeta

Nå har jeg prøvekjørt 10.4.4 på Powerbooken min.

I enkelte tilfeller vil jeg påstå at jeg har fått en ny maskin. De nye skjermkort driverene er helt fantastiske. Et par spill som hakket kriminelt mye før har fått opp frameraten drastisk nå. iPhoto starter nesten dobbelt så raskt som før. Safari er også mye raskere med lasting av sider. En del små grafiske hastighetsforbedringer i selve OSX også. Reboottiden på maskinen min har gått ned med ca 15 sekunder (har målt :-D)

Nå venter jeg bare på 13" Mac Book Pro.. hehe (Nei jeg KLAGER ikke på den nye 15,4", jeg synes bare den er litt stor i volum og grunnflate)

anderstangens bilde

anderstangen

adressebok-widget er også oppdatert.. mye penere utseende og bedre funksjonalitet :)

Jeg har også fått bla. google, ski-report, ESPN-resultater (?) osv i widget lista mi..

simplistic identity (tm)

Moldarin

Hva er disse oppdateringene i Spotlight som er nevnt her på Mac1, men ikke hos Apple.com?

Benjamin

De var da nevnt os apple?
Benjamin
Sjekk ut hjemmesiden/bloggen min:
http://www.benjaminvold.com/

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai