Nye IntelMacer går unna

De nye IntelMacene selger ikke overraskende meget bra i følge nye tall fra analytikere. Samtidig viser også tall at de PowerPC-baserte maskinene nå begynner å selge dårligere, ettersom Apple nå markedsfører de nye maskinene som vesentlig bedre enn de eldre. Anyltikere spår at Apple nå må lansere nye maskiner med Intel-prosessorer i løpet av kort tid for å kunne demme opp mot fallende salg.

Som rapportert tidligere har Apple uttalt at man må forvente seg leveringsproblemer spesielt med den nye MacBook Pro. Apple er ikke forventet å kunne virkelig sette produksjonen i gang for fullt en gang midt i februar. I norge kan man ikke forvente å se maskinene før slutten av februar eller begynnelsen av mars. Maskinene som var utstilt på Macworld messen var i følge mange kun prototyper, en av grunnene til at batteritid ikke var oppgitt.

Anlytikere hevder også at iPod 5G fortsatt selger veldig bra og opprettholder derfor en "kjøp" rating på Apples aksje. Prisen anbefales å ligge på 101$ per aksje.

Kilde: AppleInsider

Tags:

Unkny

Av en eller annen grunn så tror jeg ikke at de selger så mye som de burde. Mangel på prosessorer gjør treg levering som faen + rykter om at dem ikke er så kjappe som ble sagt.

Som sagt jeg vet ikke noe om det egentlig men har bare en merkelig følelse ved dette at det ikke ble som dem trodde og håpa på.

G5

Kunne kanskje vært et bedre navn.

Så kunne de også fortsatt med iBook, som da en forbruker versjon.

Gleder meg til å se resten av Intel produktene, før jeg kjøper noe som helst.

Har en Powerbook 12" og en Mac mini, noe som holder foreløpig.

roger_hj

Sluggish iMac sales suggest early Intel transition challenges

January 24 -
Apple's decision to unleash Intel-based Mac systems six months ahead of schedule is proving less successful than the company anticipated. Two weeks following the Macworld Expo San Francisco keynote, sources report that sales of the Intel-based iMac are lower than Apple expected

www.thinksecret.com

Er vist forskjellige meninger her...

kmb

Ta en titt på dette.

http://www.hardware.no/nyheter/prosessor/intel_core_duo_full_av_feil/22958

"You should never underestimate the predictability of stupidity."

subsequent

Det er helt vanlig med masse feil i prossesorer, pentium 4 har 64 feil fortsatt, og AMD er ikke no bedre selv. Du legger som regel aldrig merke til disse.

svars bilde

svar

Jeg har en pc med amd 3500+ cpu, som det sikkert er mye feil i men jeg har aldri merket noe til dette :)

PitBull

Det som er problemet med dette er ikke feilene. De har alltid eksistert. Men folk har ikke visst om dem før nå... Uheldigvis. Håper ikke dette vil ødelegge alt for Apple nå! -hikst!-

---------------------
Mordi har bart!

Quagmire

At det er feil i prosesorer er egentlig en ikkenyhet spør du meg.

Det som er problemet med dette er ikke feilene. De har alltid eksistert. Men folk har ikke visst om dem før nå... Uheldigvis. Håper ikke dette vil ødelegge alt for Apple nå! -hikst!-

Skjønner ikke hva du mener her. Intel er storebror i PC industrien hvor akkurat de samme prosessorene brukes.

Gigidi gigidi

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai