Call of Duty 2

Aspyr ser ut til å ha begynt arbeidet på en utgave av Call of Duty 2 til Mac OS X. I følge Aspyr sine sider er Call of Duty 2 i "Early Development"-stadiet som betyr at prosjektet har blitt godkjent og portinga nettopp har begynt. Det er enda ikke kjent om spillet vil komme som en Universal Binary, men vil etter alt å dømme bli det.

Call of Duty 2 er fortsettelsen til spillet Call of Duty. Call of Duty 2 tar i likhet med Call of Duty utgangspunkt i 2. Verdenskrig. Du skal kjempe deg gjennom krigen som Sovjeterene, Britene og Amerikanerene. Spillet byr på mye nytt, bla fler kjøretøy, våpen og ikke minst nye baner.

Kilde: Aspyr

Tags:

Nichotin

... er slik det kommer til å være fremover. Folk må fremdeles bruke større ressurser på å porte spill selv om Apple bruker Intel. Greia er, man porter ikke spillet til Intel, men man porter det til XCode/OS X.

COD2 er forøvrig et knakende bra spill, men jeg har nok fullført det på en PC for lenge siden.

mhjelmer

Jeg gikk litt lei av multiplayeren på pc da jeg aldri fikk noe spesielle ting som våpen eller ny rank eller noe, men er kult å spille ellers da det går sinnsykt fort å komme inn på servere, og single playeren er helt syk:-D

----------------

Remember their sacrifice

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai