World of Warcraft for MacIntel

Blizzard Entertainment lanserer i dag versjon 1.9.3 av det svært så populære rollespillet, World of Warcraft. Den nye versjonen kommer som Universal Binary, og kan dermed kjøre nativt både på PowerPC og Intel-baserte Macer.

WoW ble sluppet samtidig for både Mac og PC sent i 2004, og har siden den gang blitt oppdatert regelmessig for begge plattformer. Blizzard viste en demo av World of Warcraft på Macworld Expo i San Francisco i januar i år. De hadde fått låne en iMac Core Duo av Apple for anledningen som kjørte World of Warcraft med svært så imponerende framerates, og bedre grafikkgjengivelse en hva man tidligere hadde kunnet vise på den "gamle" G5-baserte iMacen.

WoW

I tillegg til å være Universal Binary, inneholder versjon 1.9.3 forbedringer av diverse karakterklasser, og forandringer til "Items," "Professions," "Quests," "Reputation," "Battlegrounds," "Raid," og "Dungeons." I tillegg er det forbedringer til selve WoW-verdenen.

World of Warcraft v1.9.3 krever Mac OS X v10.3.9 eller senere, og spillet vil ikke starte på eldre versjoner av operativsystemet enn dette. Brukere av World of Warcraft vil automatisk bli oppdatert til versjon 1.9.3 neste gang de logger seg på serverne til World of Warcraft.

Kilde: MacCentral

Tags:
svars bilde

svar

Fremdeles på hvordan wow kjører på en PowerMac med 7800Gt skjermkort

PitBull

Tror nok det vil kjøre helt perfekt og litt til på et 7800GT!!! Kjørte WoW på full grafikk med mitt Ati Radeon 9600XT (Overklokket;) ) Og eenste gangene det hakket var da jeg var inne i IronForge og det var MANGE folk der!!!

---------------------
Mordi har bart!

AreBs bilde

AreB

Men når du er inne i IronForge, hakker det ikke på snart alle maskiner da? jeg har følelsen av at mange klager over "lag" når de er i IF. Spesielt mellom AH og postkassen.

mfn

jeg har en iMac G5 20'' med X600XT og lit avhengig av hva slags instillinger jeg kjører så lagger det innimellom... ikke så rart med tanke på den store skjermen... hadde jeg kjørt dette kortet på en mindre skjerm med 1200*1024 opløsning så så hadde det gått bedre... Hvis man setter ned oppløsningem mye på en LCD skjerm så blir bildet sugfult...

nå skal det sies at jeg er vandt til å kjøre dette spillet på en pc med et bedre grafikk kort og med 17'' LCD med 1200*1024 oppløsning så jeg merker overgangen

Og ehhh spillet ble ikke sluppet i 2004, det ble sluppet Feb.2005
*************************************************
iMac G5 20¨ iSight / 2,1GHZ / 1024MB / 250GB

AreBs bilde

AreB

Jeg kjører Wow på 23" skjerm på min Mac, jeg har ikke sett wow på PC, å det er sikkert like greit. Jeg kjører wow i 1900x??? (Wide). Syns det funker fint, men som nevnt tidligere så har jeg ikke sett det på PC, så jeg har ikke noe å samenligne med. Jeg får lag kun i IF utenfor AH, ellers så går det greit;)

St Anders

om dere ser at spillet "henger" når dere er plasser det er mye folk, har ikke dette noe med maskinvare og gjøre men med internett forbindelsen fra deg til de og motsatt så grunnen blir da at det er mye trafikk om hvor den alle personene er og hvor/hvordan de flyter seg. altså forsinkelsen fra deg til serveren er viktig, men også fra de andre til serveren. og siden det ikke er din maskin som er feilen, men forsinkelser fra server kalles det lagg, men er det maskinvaren din som er feilen så "hakker" spillet. håper derer forsto hva jeg mente.
Er i hvertfall slik jeg har lært det

KDNs bilde

KDN

Jeg spiller til vanlig WoW i 1600*1200 på min PC med et X1800 XT PE grafikk kort (det raskeste kortet tilgjengelig fra ATI for 3 uker siden) Med det så fungerer det greit når man spiller end game instancer. Jeg kunne ikke overhode tenkt meg å begynne å spille wow igjen med mitt gamle skjermkort 9700 Pro. Når jeg ser på de grafikk chipene som er tilgjengelig på mac platformen så er jo det som regel kort som er 1 generasjon bak det som er tilgjengelig til PC´er. Må vel helt tilbake til den Cube saken for å finne en mac som var up to date når det gjaldt grafikk kort.

Mac mini 1,42GHz,80GB,1GB osv.
WoW-> Kul Tiras -> Kdn -> Night Elf - Druide

svars bilde

svar

fungere bra på en intel iMac har jeg hørt.
x1600 kortet er jo ikke noe dålig kort det heller.

sneipen15

har macbook med 2gb ram noen som vet hvordan det funker ?

andreasro

Jeg tror nok begge verisjonene er like gode. Det skal sies at jeg kjører mac verisjonen på en g4 prossesor,

mens windowsen på en 2.2 ghz intel prosessor. Det er da en selfølge at det blir bedre på windowsen, selv om det hakker en del der og...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai