iMac lookalike skjerm fra BenQ

I følge DinSide så kommer BenQ nå med en ny 19" skjerm. Den er hvit og designet er tydelig inspirert av Apples iMac. For MacMini eiere så er det et stort pluss at det på skjermfoten er det satt av plass til en MacMini. Det er en 19" Lcd-skjerm av middels klasse til en pris av 2950 kr inkl mva, dvs ca halve prisen av den minste Appleskjermen. Dette er avgjørende for de med stram økonomi og som ikke har så veldige store krav til bildekvalitet.

DinSide skriver at skjermen er et par hakk dårligere enn skjermen som er innebygd i Apples iMacere, og at skjermen faktisk er tykkere enn de nye iMacene selv om disse skjermene ikke inneholder noen data som iMacen gjør. Utseende messig er det ikke vanskelig å se hvor BenQ har hentet sin inspirasjon, og denne skjermen kan være en bra skjerm til å bruke til en Mac mini, eller et annet oppsett hvor man ikke har de strengeste kravene til kvalitet, men lavt budsjett.

BenQ har laget en Flash-presetansjon av skjermen tilgjengelig på deres nettsider. Les en test og se bilder av den nye BenQ skjermen hos DinSide

Tags:

thomasbrucedyrud

ser de har beregnet plass til en liten pc under, på flash videoen ser men noe som ligner fryktelig på en mac mini.

Problemet ligger som oftest et sted mellom stolen og tastauret...

Hau!

Erik

Og poenget ditt er? Det er helt tydelig at denne skjermen er designet som en accessory til Mac minien siden plassen til "en liten pc" er akkurat passe til en Mac mini (og ikke andre mini-pcer).

Noe som sto i artikkelen også forøvrig.

iRune

En sånn pluss en mac mini er jo stillig for dem som vil ha et lite og kompakt system.
For meg som har en iMac er den noe å vurdere som skjerm nr. 2 da en må ha noe som matcher iMacen dersom en skal ha en skjerm til. Så kan en bruke den til 2. skjerm til iMac og til å koble til en win-boks dersom en desverre må det!

philip

jeg syntes den var kul, fin vedsiden av minin ja

Snarf

Om ein ser nøye etter på flash presentasjonen, så har dei faktisk teikna ein apple logo på den imaginere "small pc system", så det er ingen tvil om at dei siktar mot Mac:mini eigarar.
Vurderer sjølv ein sånn pakkeløysing.

Heime: iBook+MBOX+1957 Black Beauty R
---www.rabalderstudio.com---

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai