Anbefaling: Mactracker

Jeg vil gjerne anbefale et lite program for mac-entusiasten. Programmet heter Mactracker, og er en oversikt over alle appleprodukter som er sluppet. Her får du så og si all info du vil ha om produktet du er ute etter, til og med hvilken oppstarts- og avslutningslyd maskina har. Et riktig fint lite program, som kan glede retroentusiasten så vel som den som er opptatt av det nyeste nye selv om det ikke har den største nytteverdien.

Som dere ser, så har den rimelig oppdatert informasjon. De nye prosessorhastighetene til MacBook Pro er til og med inkludert.

Mactracker har svært detaljert informasjon om nesten samtlige produkter Apple har kommet med opp gjennom tidene, untaket må være programvare, der det kun er versjonene av Mac OS X som er representert, dette har jo sin naturlige forklaring i at det ikke er så mye å si rent faktamessig om programvare.

Mactracker har også en kort historikk og et lite bilde av maskinene, historien forteller deg blant annet om produktet ble en suksess, om det var revolusjonerende, banebrytende etc. I tilegg får du informasjon om når maskinen ble introdusert, når produksjonen ble avsluttet. Du har også muligheten for å legge til dine egne kommentarer og markere maskinene med etiketter, som du sikkert kjenner igjen fra Mac OS Finder, ja, Mactracker inneholder til og med "Smart playlists". Slik at du kan samle maskiner med fellestrekk på en rask og enkel måte.

All informasjonen i Mactracker er hentet fra www.applehistory.com

Last ned gratis fra mactracker.ca

Tags:

heggelund

Takk for den, det var jo faktisk et artig lite program :-)

www.norshopper.no www.butikker.no www.pippit.com www.sexprat.no

roger_hj

Nydelig program, driver å vuderer en eldre mac nå.
Så tusen takk!

PitBull

Kult!

---------------------
Mordi har bart!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai