DOOM 3 Universal Binary sluppet

Aspyr Media har i dag sluppet DOOM 3 som Universal Binary. Spillet kan dermed kjøre nativt på både PowerPC- og Intel-baserte macer. Etter oppdateringen vil spillet kreve minst Mac OS X 10.3.9 for å kjøre. Oppdateringen på 12,96 MB kan lastes ned fra MacGameFiles. Ifølge Aspyr vil oppdateringen tilbakestille spillerens avansement til begynnelsen av det siste lagrede kartet, og kan tilbakestille Nightmare ferdighetssettingen hos noen brukere.

DOOM 3

Kilde: Mac Observer

Tags:

PitBull

NightMare er lett å aktivere igjen. har det ikke helt på tungen hvordan man gjorde det men kan finne det igjen.

Edit: Her er det!
Gå i bibliotek/applicationsupport/doom3/cdoom og åpne DoomConfig.cfg i textedit. Nesten helt nederst finner du en linje som ser slik ut: seta g_nightmare "0" Skriv 1 i stede for 0 og du har nightmare ferdighetssettingen!

---------------------
Mordi har bart!

Fred

Skal mac1 annonsere ALLE programmer som kommer i UB? Det er virkelig ikke så veldig interessant. Kan man ikke heller lage en liste eller underside elns med slikt så ikke de andre nyhetene drukner...?

subsequent

Jo, Det er faktisk veldig intresangt og feks se ytelse forskjell i disse programmene på PCC og Intel motværandre. Syntes det er fint de setter forkus på en så stor tittel som dette.

Aphelion

Gleder meg til nyhetskonkurransen er over jeg, så saklighetsnivået øker litt igjen :p

netromac

Det er vel relevant å presentere "nyheter" som dette. Det er svært interessant for alle som har skaffet seg en Intel-mac å se når det kommer programmer som kan kjøre nativt på maskinene deres, spesielt når det gjelder store releaser som DOOM som ganske mange faktisk spiller. Dessuten har det en viss interesse for alle for å se raten av konverteringer til universal binaries for nye og eksisterende programmer. Til slutt er vel ikke jeg med i nyhetskonkurransen da jeg faktisk ER skribent på mac1. Men hvis flere av dere ikke ønsker nyheter om slike oppdateringer er det jo greit nok det.

Den definitive guiden over Intel-byttet: http://mac1.no/node/2281/
Programmer vi venter på (UB): http://i1.no/01c9/

benni

jeg er glad de anonserer flere spill på mac sånn som doom 3.
håper det kommer mange flere nå som det er intel!

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai