I mangel av ukeslutt..

Denne uken blir det ikke noen "Endelig ukeslutt" fra Alfred, men det betyr ikke at du ikke kan begynne helgen med et smil rundt munnen. Vi Macere har ofte et horn i siden til Microsoft, Bill Gates og det går sjeldent en dag uten vi priser oss lykkelige for at vi ikke er Windows-brukere, men hva vet vi egentlig om Microsofts historie?

En Mac-bruker som kaller seg "The Mac User" har laget en ironisk video om Microsofts og Bill Gates historie. En morsom liten avslutning på denne uken.

Ser du ikke filmen over - gå til YouTube

Tags:

Spider_Jerusalem

Filmen er virkelig ikke verd å se på, blir flau av at personen kaller seg "The Mac User". Får oss til å virke som troll ...

HyggeligKars bilde

HyggeligKar

Herlig! Denne filmen ler jeg meg skakk av hver gang jeg ser den!
Tusen takk til admin - og god helg folkens! :D

Arraen

dette var digg film. skjønner ikkke hvorfor folk bruker et system som går i blå når man bruker det

arneram

Faen hvor irriterendes stemma var på filmen, orka ikke å se hele pga. den.
Men utenom det så det ut som en fin film!

kolbys bilde

kolby

Det matcher når man blir grønn og ser rødt.

aminde

Filmen er i for seg en gri samling av morsome klipp og begivenheter. Men komentarene som "The Mac User" bruker er som du sier, flaut å "se" på.

McStone

Jeg bruker OSX og Windows om hverandre. Har begge maskintyper i bærbar form. Denne svartmalingen man til stadighet ser, av det ene eller det andre firmaet, er et utslag av menneskets manglende evne til alltid å være nøytral. Folk som er totalt hekta på én platform - og skyr den andre som pesten, er kort og godt ekstremister. Det er hevet over enhver tvil at det finnes fordeler i begge leire, og det finnes ulemper. Vi som har brukt disse to datamaskinene side om side - og slik opplevd utviklingen av Microsoft og Apple gjennom de siste 20 årene, er til tider like irritert over både Bill og Steve. Hvem som vinner denne "platformkrigen" til slutt? Det håper jeg da virkelig at ingen gjør! Vi trenger begge to!

ZiPLe

Hjemme har jeg fortiden kun osx og linux, og jeg må ærlig innrømme at av og til savner jeg å ha tilgang til en windows-maskin... Derfor gleder jeg meg til jeg skal kjøpe med en IntelMac og får tilgang til begge deler... men dette ble en liten avsporing.. :)

chreriksens bilde

chreriksen

Får aldri lyd på de videoene jeg... hva kan det være?

Knesarens bilde

Knesaren

Latterlig å legge ut en slik film på mac1.
Flaut. Flaut. Flaut.

Albatros

Det er vel bare fjortiser som synes en slik film er morsom å se på.

ArneArts

Ærlig talt, jeg synes den var morsom, og jeg er på ingen måte noen ekstremist. Hva er galt med litt barnslig "æda-bæda"-humor av og til?

kaanons

Synes jo det var en litt artig spøk når de omsider fikk slide-showet til å fungere og han sier "....and Bill got so drunk he woke up with a Mac" Viser jo at de kødder med hverandre gjensidig....

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai