Gratulerer med dagen Apple...

For 30 år siden i dag etablerte Steve Jobs og Steve Wozniak vårt alles favorittselskap Apple Computers. De to herrene var ivrige utviklere av datamaskiner på hobbybasis og i 1976 utviklet Wozniak Apple I. Steve Jobs skjønte fort at dette kunne bli big business og de etablerte Apple Computer sammen. Spol 30 år fram i tid og Steve Jobs er i dag en av IT-verdens mektigste menn og selskapet har stått for innovasjoner som har påvirket alle som bruker datamaskiner, uansett om det er maskiner med Windows, Mac OS X eller Linux.

Apple har uten tvil vært et av de selskapene som har påvirket IT-industrien mest og etter 30 år har de kanskje mer innflytelse enn noensinne. Apple har de siste årene under karismatiske Steve Jobs ledelse gått fra å ha vært en relativt ukjent underdog (for den jevne forbruker) til å bli et av de mest omtalte selskapene i verden anno 2006.

Vi i Mac1 vil bruke annledningen til å gratulerer Apple, alle Apples ansatte og alle Macere med "dagen" - vi ser fram til 30 nye år med innovasjon, kvalitet og design i et marked hvor ingen andre gjør nettopp dette.

I annledning av Apples bursdag har vi gjennopplivet vår gode gamle Mac1 Quiz. Nå kan du sjekke hvor mye av Apples historie du faktisk kan. Quizen finner du på mac1.no/quiz.

Skulle du trenge litt oppfrisking på Apples historie kan vi anbefale en rask tur innom apple-history.com, Folklore.org og Wikipedia

TheX

Gratulerer alle sammen! Og spesielt til Apple!

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

WZot

Happy birthday Apple! ^_^

TeSps bilde

TeSp

I dag blir Apple 30år og min bestekompis 21år. Nå vil jeg se en macbook!

bep0rz

Congrats. 30 nye år må det vel bli, med Mac OS XXX!
mvh bep0rz - iBook 12" - 1024 MB RAM - 80 GB - Tucano 2nd Skin - Tucano Cobra Horizontal Limit

kaspartu

ihaa for trettiåringen..

blir litt feil og ikke ta med ronald wayne.. han var vel sagtens med å startet apple på denne dag for 30 år siden han også! skål gutter, skål!

Mars

...av 20, skuffet over meg selv, til tross for rødvin i lange baner. En stor gratulasjon til alle oss som daglig benytter Apples deilige operativsystem og maskiner, og som fyller Apples fete lommebøker med våre gryn, fordi vi simpelthen takler vår hverdag bedre med dette beste av alle alternativer: Mac OS. Gratulerer med dagen, Apple, og må din ånd bestå og videreføres i 10.000 år. Hurra, hurra, hurraaa! *oj*

Dain bramaged

mfn

Ja... 1 April 1976 ble Apple startet. og de har helt fra den første maskinen de lanserte klart å lage smarte.inovative,kvalitative og ikke minst vakre maskiner..." la oss håpe de fortsetter med det i de 30 neste årene også...

*************************************************
iMac G5 20¨ iSight / 2,1GHZ / 1024MB / 250GB

Ttigers bilde

Ttiger

Apple, :D
----
Tommy Ebbesen
tommye@spymac.com

Benjamin

Oi, det tok meg over 28 år til å kjøpe meg en mac, gratulere med dagen. Og nå venter vi på en overaskelse.

Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

zwirwel

Hehe :)

Når det er sagt, lest VG sin artikkel om Apple?
Tror den slår rekorder i skrivefeil: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=129224

"Apple introduserte en ny oppfinnelse kalt 'must'"....

Judas

Det tok meg 29 år og 9 månader før eg såg lyset. Eg er akkurat 2 månader og 5 dagar eldre enn Apple. Dvs at eg har vore mac'er i 5 mnd. 5 herlige månader.
- Juds

dusa

I dag blir det kake i Oslo Spektrum for de som har muligheten til å finne veien dit. Grattis Apple, og lykke til med de neste 10, 20, 30...

steinmbs bilde

steinmb

Apple fyller 30, og min kjære far blir 65. Synd jeg ikke kan være med på noen av feiringene siden jeg sitter i Nigeria og venter på fly.... Buhuuuu. Genialt stor gratulasjon til dem begge!!!

--
Stein Magne

magnuz

Gratulerer med dagen Apple! Får håpe vi får noen store nyheter idag. Men ikke en eneste annonsering av 30 års dagen på apple.com? rart...

Benjamin

Klokken er kvart på tre om natta i cupertino, så nei du, ingen har stått opp.
Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

BIC-kris

Gratulerer med dagen alle sammen!!!
Er alt håp for nye apple produkter idag borte eller?

vegardtveito

Gratulerer til alle brukerene på Mac1 og til Apple selv!

Driveren

Er ikke verst at Apple er blitt 30 år. Bare så synd at det tok meg 32 år å kjøpe den første macen i 93. Fordeln var at når man først skulle kjøpe noe så ble det en MAC.

Larsza

Hvor kan en følge med på om det kommer noe nytt idag? Er det egentlig noen Apple event idag?

Ellers, grattis Apple!

cbjoerke

Gratulerer så mye!

---
Idealet er uoppnåelig, men å streve etter noe mindre er ikke bryet verdt.

thomasmoen

Hva skjedde med Apple eventen, hva sier ryktene?

-
Tornsuits
Medlem av MacinSand
macinsand.no
tornsuits.no
badass.no

hansi

nyeste This Week in Tech episode tar for seg 30års jubileet til Apple. gjester er tidligere apple ansatte Bill Fernandez, Andy Hertzfeld, Daniel Kottke, Randy Wigginton, og co-founder (fant ikke et bedre ord på norsk) Steve Wozniak.

last den ned her: http://thisweekintech.com/

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai