Endelig Ukeslutt - Former for lidenskap og kjærlighet

Det er vår i luften, og hormonene i unge våryre kropper sprudler og koker. Jentene er merkbart penere enn normalt, og guttene mer bestemte og målrettede - for nå vil de ha tak i drømmejenta! Alt dette foreløper i disse dager, hvordan kan det ha seg?

Det beste med våren må være de nye impulsene og tankene hjernen serverer oss. Det hele er et omfattende samspill mellom hormoner, nerveimpulser og sanseceller. Og det mystiske ved det hele, er at vi mennesker, er på vårt værste akkurat ved vårtider. Spesielt utsatt for denne årlige, ukontrollerbare tilstanden er oss gutta. Jentene er, i våre øyne, mye penere enn de vanligvis er. Kviser, munnsår, merkbart stor nese, utstikkende ører, diger rumpe og antydning til bart - dette forstyrrende lite tiltalende ytre forsvinner som dugg for solen slik blodet fra hjernen vår gjør, når vi får øye på "fristerinnene". Vi er rett og slett ikke i stand til å se det negative, men kun det vakre og tiltrekkende. Hormonene som gjør dette med oss, fungerer som naturens egne "ølbriller", og vi, så forelsket som vi er, er sjanseløse.

Mange ganger kan denne våryrheten virkelig ramme oss hardt! Vi kommer inn i en transe, hvor vi stort sett ikke er istand til å tenke klart. Frukt i et fat minner mistenkelig mye om et eregert organ, skygger ligner pin-up-modellen vi sist så i "Vi Menn", og absolutt alt vi ser og hører fra jentene, gir oss lyst til å gjøre mamma og pappa til besteforeldre. Men, kamerater, vi er heldigvis ikke alene om dette "problemet":

Pinnsvin føler også stor trang for å utfolde seg med hunkjønnet, men er som oss, hemmet av en ukontrollert høy hormonkonsentrasjon, og begår dermed feil på feil. Den største av dem alle, er tålmodighetsvikt - pinnsvinet klarer ikke vente med å ta for seg av "godsakene", og tyr derfor til en "relativt god erstatning":

Mens forskere vil kalle det over nærmest en naturlov, og normal oppførsel, gjelder overraskende nok ikke dette alle menn. Det finnes et unntak, og det er selvfølgelig Macintosh-fanatikerne. Hvis du er en fanatiker selv, føler du nok med denne karen. Fanatikeren, i følgende lydspor, elsker Macen sin over alt annet på denne jord. Alt annet må vike for kvalitetstid sammen med denne. Han har derfor hyllet maskinen sin med en kjærlighetssang, med egenkomponert tekst og melodi han sin kærlighet for sin "edelsten", en PowerBook G4. Foruroligende? Absolutt!

http://www.cyberparodies.com/laptop.mp3

Konkurransen om PC-markedet er i disse dager blitt kraftig skjerpet, etter det ble kjent at Apples teknikere har gjort det enklere å installere Windows XP på IntelMacene. Dette har ført til at produsent-fantilhengere av HP, Sony og Dell har gått drastisk til verks for å underbygge disse PC-produsentenes markedsandel, og helst tvinge Apple ut av markedet nå, mens de enda er "små". Det handler derfor om å argumentere for maskinenes evne til å takle ulike oppgaver, som brukerne stiller krav om. Men ettersom det blir mer og mer kjent at Macer er vel så gode som Windows-maskiner, fra Dell vel å merke, tvinges horden av Dell-fans lett til desperate løsninger og metoder, i denne intense kampen, for å tippe maskinvaremarkedet over i Dells favør. Se i følgende klipp, en ihuga Dell-fan utføre en meget uheldig promotasjon av favorittprodusentens maskiner, direkte på riks-TV over hele Amerika:

God helg og god påske!

Tags:

Sparoey

Endelig Ukeslutt er genialt :-) Takk for nok en fin ukeslutt. Keep up the good work!
--
"If by digging I could steal
The wind from the sails of the greedy men who ruled the world"

macwerners bilde

macwerner

En bra spalte Alfred !!
Vi går en nydelig tid i møte !
http://geirwerner.squarespace.com Med DEV SINGHs DIARY og The IT crowd !

Alfred.Woodden

Takk for hyggelige kommentarer Sparoey og Macwerner! Slikt som gir meg lyst til å fortsette å skrive :)

Endelig Ukeslutt: Sett en morsom video? Send meg gjerne en PM om videoen, så får du ære og berømmelse ved publisering ;)

http://torsteinv.blogsome.com

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai