MacBook og MacBook Pro 17" innen mai / juni?

I følge ThinkSecret kommer Apple innen mai til å lansere den nye utgaven av iBook, med navnet MacBook. Den vil komme til å ha en 13.3" widescreen-skjerm med en oppløsning på 1280x720 piksler. Spesifikasjonene vil bli lignende Mac mini. MacBook vil erstatte dagens PowerBook G4 12", og Apple vil avslutte produksjonen av iBook 14", men fortsette å tilby iBook 12" en liten stund til. Videre hevder ThinkSecret at produksjonen av MacBook Pro 17" pågår nå, og at den ventes kort tid etter MacBook blir lansert. MacBook Pro 17" vil få bedre og mer lyssterk skjerm enn dagens PowerBook 17". Resten av spesifikasjonene vil sannsynligvis bli veldig likt MacBook Pro 15".

Kilde: ThinkSecret

Tags:
Firestones bilde

Firestone

Huffda... dette var jo et lite strek i regningen. Hadde egentlig håpet at de skulle fortsette produksjonen av 12" "Powerbook". Har hatt to av disse selv og synes de er så utrolig praktiske.

Men uansett, hvis de skal lansere en MacBook 13.3" som skal overta for iBook 14" og Powerbook 12" så håper jeg virkelig at de trøsker i Intel Core Duo, og ikke Solo. Det ville vært en nedtur spør du meg....

hansi

ryktene på MacRumors.com sier at det ikke vil komme en Solo utgave, kun Duo på 1.67GHz.
forresten står det at de også vil ha isight, magsafe, frontrow og photo booth

http://www.macrumors.com/pages/2006/04/20060407144028.shtml

Odd2005

Men, designet kommer jo garantert til å minne om dagens iBooks.
Så en 13" vil neppe bli like attraktiv som dagens PB12".
Tviler sterkt på at en maskin skal erstatte 2/3 modeller.

revolver

Jeg tviler på at PB 12 forsvinner og blir iBook. Tendensen generelt er at flere bruker eksterne skjermer etterhvert som flatskjermer blir rimeligere. Kanskje PB 12 (MacBook Pro) versjonen blir enda mindre, noe som har vært tendensen på PC-siden med helt ned til 8.9” skjermer. Både HP og Fujitsu-Siemens lager de minste maskinene for proffmarkedet. Så kanskje Apple også vil følge denne trenden. Personlig synes jeg 12 tommer er håpløst å arbeide kreativt på, men perfekt å ta med seg rundt. Så om den blir enda mindre, med bra tilkoblingsmuligheter, så er jeg fornøyd. Hadde vært moro om de hadde kommet med noe større enn 17 tommer også- bærbar 19 tommer f.eks :)

Curiosity about life in all of its aspects, I think, is still the secret of great creative people.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai