Første test av Parallels

Det har lenge knyttet seg stor interesse til Parallels Workstation programvare. Dette programmet gjør det mulig å bruke hvilket som helst operativsystem som kan kjøres på Intel-prosessor, virtuelt i Mac OS X. Den første grundige testen av dette programmet er nå utført av Macworld og de er svært fornøyde.

Parallels løsning gjør det mulig å bruke hvilket som helst operativsystem virtuelt i Mac OS X på Apples nye Intel-baserte Macer. For mange vil denne løsningen være mye bedre enn å måtte starte maskinen på nytt for å bruke andre operativsystemer, som man må med Apples Boot Camp-løsning. Om man bare trenger f.eks. Windows for å sjekke nettsider i ulike nettlesere, er denne løsningen perfekt.

I tillegg til å kunne kjøre Windows gjennom Parallels Workstation tester Macworld muligheten til å kjøre forskjellige Linux distroer som Fedora og Debian. I testen kjøres til og med alle tre operativsystemene samtidig, mer eller mindre brukendes.

Les hele testen hos Macworld

Tags:

WZot

Har Parallels på iMac'n min, og det fungerer utrolig bra! Bruker riktignok for enkle ting (sjekke hvordan websider jeg lager ser ut i IE osv), men det hele går unna på null komma niks. Den booter til og med raskere enn jeg noen gang har sett XP har boota på en PC. :)

Eneste er (som artikkelen nevner) at den noen ganger kræsjer hele systemet slik at man må reboote; men som artikkelen sier er det jo fortsatt beta.

ruud

Funker Parallels på PowerPC macer?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai