Endelig Ukeslutt - Menn i et nøtteskall

Vi menn elsker å erte! Det ligger i vår natur å more oss på andres bekostning. Spesielt moro blir det om "offeret" er noen kjente, og aller helst noen vi er glad i. Kanskje den personen vi har mest moro av å erte, er kjæresten! Ingenting gleder oss mer enn å se det godtroende ansiktet hennes, stirre forvirret ut i luften, hver eneste gang hun utsettes for et pek. Det verste er kanskje det, at vi aldri vet når det er nok, når tiden er inne for å stoppe, mens leken enda er god.

Gjennom flere hundre år, har kvinner hvert mannen underdanig. Mannen har forsørget familien, mens kvinnen har hvert hjemmeværende, passet ungene og sørget for middag i det mannen er hjemme fra jobb. Dette har endret seg drastiskt, og glade skal vi være for det. Kvinner fortjener like rettigheter som menn, og skal ikke behandles annerledes, hverken i jobbsammenheng, utdanning eller hjemme. Vil kvinnen ha "godstolen" forann Tv-en, eller se "Frustrerte Fruer", mens "Champions League" ruller over skjermen, så har hun lik rett til å bestemme kveldens TV-program, som vi har. Men, kvinner har alltid vært rettferdige. De er ikke interessert i å "erstatte" oss, tvinge oss gjennom urettferdig behandling, som de selv har opplevd. De bærer med andre ord ikke nag, dermimot er de interessert i å bygge videre på det de har oppnådd til nå - likestilling. Men, er det noe kvinner virkelig er lei, så er det ertingen vår.

Vi har aldri ment noe vondt med den, for oss er den et uskyldig pek, som understreker vår kjærlighet for dem. Men, kamerater, ha dette klart i hodet: Kvinner er en "tikkende bombe", som bør behandles forsiktig, så for vår andres del, ikke provoser henne slik følgende kar gjør, ellers forsvinner kvinners rettferdige omtenksomhet for oss, og naget kan vekkes til live!

Itillegg til erting har menn enkelte behov, som i grunn er direkte avhengig av kvinners humør og samarbeid. Skulle kjæresten, mot formodning, ha den "spesielle uka", eller være i det irriterte hjørnet, overlates vi menn til oss selv. Men det er heldigvis ikke noe å bry seg med, Macen kommer oss til unnsetning! Følg komikeren Dave Chapelles råd, og se hva annet Macen kan brukes til! (PS, PC-er er ubrukelige til dette)

Enda en uke er over, og det er tid for å hvile frem til mandag. Derfor avsluttes uken, med et kreativt innslag fra The Umbillical Brothers, som verden over har imponert, og overrasket tilskuere med deres oppsettning:

Umbillical Brothers

God helg!

Tags:

TorbX

Hva? Tror du glemte linken.

Wackhys bilde

Wackhy

hehe. Ser ut til at det mangler en link der ja ;)

admins bilde

admin

Oops.. der kom den :)

Alfred.Woodden

Hehe, fort gjort ! :-)

Glemte visst å legge ved linkene, itlfelle avspillingsproblemer:
1. klipp http://youtube.com/watch?v=sSkJ4R4UWAg&search=sport%20humor

2. klipp http://youtube.com/watch?v=ekKFK_kOidg&search=apple%20comedy

3. klipp http://youtube.com/watch?v=tsITki4iqIo&search=umbilical%20brothers

Dangr

Endelig ukeslutt er det eneste som gjør så jeg kommer meg igjennom uken.

Alfred.Woodden

Takk for supert kompliment, Dangr! :-)

Sune

Genialt bra den siste videoen der

Gaate

Til å få ståpikk av!!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai