Berkeley på iTunes

I januar lanserte Apple iTunes U, et sammarbeid med universiteter for å legge ut faglig podcaster og lignende i iTunes Music Store. Til nå har det bare vært Stanford som har hatt en side med innhold tilgjengelig for alle, men nå er Berkeley også kommet med en masse innhold, inkludert alle forelesninger til 26 fag. Så besøk itunes.berkeley.edu og lær noe nytt!

Tags:

TorbX

UiO burde kastet seg på her. Det er bare en Podcast, enkelt å sette opp. Teknologien er 100 prosent tilstede. En bærbar datamaskin, litt opplæring / en ansvarlig, og vi er i gang.

Invisigoth

Alle norske universiteter skulle hengt seg på, eksamens lesingen ville blitt mye letter.
Istede for bare pensum bøker og forelesningsnotater ville det vært lettere å kunne høre hele forelesningen om igjen. Eller hvis du skulle droppe en forelesning så kunne du hørt den hjemme. Mulighetene er store :D

iLocinho

Kading, jepp, det hadde vært fint med alternativer i tillegg til å kun lese bøker og notater. Her i Singapore er det et par fag som kjører webcasting. Ganske nyttig for de som ikke kan være på forelesninga å bare se på opptaket senere.

iLocinho

PB12 G4 1.5gHz Superdrive | 512Ram | 80Gb
iPod Nano 4Gb
Griffin iTrip [Dock connector]
LaCie P3 250gb
MX510

dr. Zzz

NTNU er delvis i gang med dette. I faget "Medisin for ikke-medisinere" ligger alle forelesningene ute på nett (video + lyd). Håper man snart kan ta opp og legge ut andre forelesninger også :) auditoriet jeg var i idag er utstyrt med kamera, mikrofoner mot studentene, headset for foreleser, elektronisk tavle og to prosjektorer - det er egentlig bare software-delen og det å legge ut ting som mangler... :)

noruga

Har du adressa til det NTNU-faget?

dr. Zzz

Tror du må inn på de interne sidene til ntnu, dvs være student ved ntnu for å få adgang. Så heeelt som Berkeley blir det jo ikke da :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai