Noen MacBooks har blokkert ventilering

Det har lenge vært rapportert at noen av Apples nye MacBooks har blitt levert med en beskyttelsesfilm som dekker deler av maskinens ventilering. Nettstedet Engadget var de første som rapporterte om denne beskyttelsesfilmen og nå har Apple også bekreftet dens eksistens. Apple la i dag ut en supportbeskjed på sine nettsider som omhandler dette, og bekreftet dermed at problemet har eksistert på noen MacBook modeller.

I følge Apple har noen modeller ikke fått denne filmen fjernet, noe som kan føre til overoppheting og/eller økt viftestøy. Beskyttelsesfilmen har originalt blitt satt på for å beskytte MacBooken under produksjon, slik at støv og andre partikler ikke skal kunne komme inn i maskinen. Et uvisst antall av MacBookene som ble sendt ut fra fabrikkene har ikke fått fjernet beskyttelsesfilmen. Plasten som blokkerer ligger mellom hengslene på skjermen og selve maskinen og dekker et av ventileringsuttakene til maskinen. Du kan lese mer om dette hos Apples supportnettsider.

Bildet under viser hvor denne plasten sitter. Har du en slik på din MacBook, kan du trygt fjerne denne.

Tags:

limbo

Hva skulle norges Apple skare gjort uten mac1.no

magnus

Tabbe!

Fred ut macere!
[url=http://bildr.no/view/873]Endreknappen[/url]

mfn

Apple er jo et symbol for kvalitet, men her har det kanskje gått litt fort i svingene kanskje?
*************************************************
iMac G5 20¨ iSight / 2,1GHZ / 1024MB / 250GB

kolbys bilde

kolby

Slike beskyttelsesteiper er bare greit å ha på helt til kunden får maskinen. Blir overrasket over folk som ikke sjekket ventilasjonen hvis de syntes den ble for varm.

lexmyrs bilde

lexmyr

Det første jeg gjør når jeg kjøper en pc eller et annet teknisk produkt er å sjekke etter feil og ting som skal fjernes. Jeg synes ofte det er et lite tegn på kvalitet å ha den æren å fjerne disse filmene. Får følelsen av å få noe som er *helt* nytt.

smacmac

Men det bør jo nevnes i dokumentasjonen at den er der...

NikolaiFjagesund

for folk som ikke er så flinke på data generelt, kan dette bli et problem i og med at de ikke vet at den ikke skal være der. Men er enig med noen her at den er bare fin å ha til kunden får maskinen for å beskytte den. Kommer ann på hvordan man ser det :-)

mfn

men med tanke på at det kun gjelder neon utgaver at den beskyttelsen ikke er tatt bort så er det vel meningen at den ikke skal være der når kunden får den... så her er det Apple som ikke har vært flinke nok.

*************************************************
iMac G5 20¨ iSight / 2,1GHZ / 1024MB / 250GB

fredarn

Om den skulle vært på til kunden får maskinen måtte det ha stått tydelig i bruksanvisningen OG på selve maskinen (klistremerke) at man skal fjerne den før bruk.

20" iMac (1,5 GB RAM - 2 Ghz intel Core Duo - 250 GB HD - Mac OS X 10.4.6)
--> http://golfsiden.net

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai