Anbefaling: AppZapper

Har du lenge lurt på hvordan du enklest mulig skal få vekk alle filene til et program når du avinstallerer et program? For oss som er vant med Mac gjør vi jo ikke stort annet enn å dra programmet til søppelkassen, men programmene kan allikevel legge igjen filer som tar opp plass på maskinen din. Nå finnes det en elegant liten løsning, den kalles AppZapper. AppZapper er et hendig verktøy som gjør jobben med å avinstallere programvare for deg. Programmet er sharware og koster normalt 12.95$, men Mac1s trofaste brukere får programvaren i en begrenset periode for kun 9.95$.

AppZapper gjør som beskrevet den kjedelige jobben med å lete fram filer som tilhører programvare du ønsker å slette. Programmet er ekstremt enkelt i bruk, du slipper enkelt og greit programmet du ønsker å slette oppå AppZapp ikonet eller AppZapp-vinduet som vist under.

Deretter vil du få beskjed om hvilke filer AppZapper har funnet som den tror tilhører dette programmet. AppZapper benytter seg av Apples Spotlight teknologi, slik at søket etter filer går svært raskt. For å fjerne programvaren trykker du enkelt og greit på Zap, og så er programmet vekk. Teknisk er ikke filene dine vekk enda, men de er flyttet til papirkurven og vil dermed slettes neste gang du tømmer papirkurven.


I den nyeste versjonen av programmet, versjon 1.5, har utviklerene laget en funksjon de kaller for "ZapGenie". Denne funksjonen gir deg raskt en liste over alle programmer du har installert på din maskin som er tilgjengelige for fjerning, eller "Zapping" som AppZapper kaller det. Gjennom AppZapper kan du se hvor ofte du bruker dine programmer på maskiner, hvilken versjon programmene er i og hvor de er lokalisert. AppZapper er satt opp med filtre (SafeApps) slik at du ikke kan slette viktig systemprogramvare.

Vi har i lengre tid testet dette programmet og er svært fornøyd med dens funksjoner og design. Programmet gjør det nesten "morro" å slette programmer, og vi har faktisk tatt oss selv i å slette programmer kun for å få oppleve Zapp-effekten.

Programmet er sharware og koster normalt 12.95$, men Mac1s trofaste brukere får programvaren i en begrenset periode for kun 9.95$. Mac1 har forhandlet fram en liten rabattavtale til våre brukere slik at dere kan få denne programvaren til redusert pris. Prisen inkluderer alle framtidige oppdateringer, samt gratis support hvis du skulle trenge det hos AppZapper. For å benytte deg av dette begrensede tibudet må du gå til AppZapper.com, trykke på "Redeem Coupon" og oppgi MAC1. Du vil da få AppZapper til en redusert pris. Du kan prøve AppZapper fem ganger gratis innen du må kjøpe et serienummer fra AppZapper.com

Tags:

Håvard S.

Virker som et hendig, lite program dette her, men 60 NOK (med rabatt)? Kan det ha kostet så mye og utviklet dette programmet? Det forundret meg en smule da jeg leste det...

Even Ss bilde

Even S

Jeg bruker Stuffit Expander
gratis også..

EDIT: Stuffit Expander er ikke en uinstaller..

cannons bilde

cannon

AppZapper delte ut gratis livstidslisens til programmet gjennom maczot.com (mener jeg det var) for en måned eller to siden. Undertegnede fikk lisens til det, samt et program som heter Menuet, uten å betale ei krone for det. maczot.com er tydeligvis verdt et besøk i ny og ne. Og Stuffit Expander? Det er da ikke en uninstaller...

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

da har jeg paid $9.96 for AppZapper. Faktisk et av de programmene jeg har satt mest pris på. Greit å støtte opp om mac-programmer, spesielt nå som man også får windows på mac.

subsequent

Brukte du paypal? og åssen fikk du registreings koden?

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

brukte paypal, og fikk koden på mail med en gang.
hadde en del $ på paypal balance, så det ble fikset kjapt.

subsequent

Okei, hakke fått no kode enda, men er ikke sikker på om det er så mye penger på konto så da blir det vell trukket fra VISA eller no..

macrules

Har AppZapper installert. Kjekt program. Men det er også CleanApp som er konkurrenten.

Den finner man her:
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/29702

themacman

støtter gjerne mac programmer, men for erfarne macbrukere s¨å er det ikke no vansklig akkurat og fjerne preferences fila og slikt manuelt da, hvis dette i det hele taatt byr på problemer... ;-) noe det skjeldent gjør, men artig med slike små programmer... kansje sjekkt for switchere som ikke kan takle at en bare drar programmet i papirkurven når en skal uninstallere et program... ;-)

njadve

Jeg vet ikke om det helt på sin plass, men det er fullt mulig å bruke programmet maange ganger uten å betale noe som helst...
Skal ikke nevne hvordan, men de som er interesserte kan kontakte meg på iChat eller sende meg en PM...

Håvard S.

Ved å endre antall zap's remaining... ikke sant?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai