The Mac On Stage: I kveld!

Office line, i samarbeid med Apple, inviterer i dag (torsdag 8. juni) til en aften på byen i ekte Apple tradisjon. Stedet vil være Sikamikanico i Møllergata 2 (dørene åpner kl. 20.00). Formålet med kvelden er å vise publikum forskjellige funksjoner en Mac kan ha på scenen; til bruk på konsert, som avvikler av visuelt innhold, dokumentasjon, samt som et utmerket presentasjonsverktøy. Kvelden passer for alle som er interessert i å lære og oppleve Macen i scenesammenheng. Denne kvelden vil gi deg en fin blandning av konsert, seminar og workshop.

Marek Andreasson fra Apple vil holde en presentasjon av Logic Pro, samt to konsertinnslag med store størrelser innen elektronisk musikk og DJ-verdenen, nemlig Peter Baden og Mental Overdrive (Per Martinsen). Ved konsertene vil artistene tegne og fortelle litt kort om hvordan de bruker en Mac til å avvikle sine konserter/DJ-set. Etter konsertinnslagene kan deltakerne stille spørsmål.

Office line og Apple vil stille 3-4 bemannede Apple Mac-stasjoner med programvare for musikkproduksjon til din disposisjon. Her du kan leke deg med og lage din egen musikk mellom innslagene fra scenen. Denne kvelden kommer garantert til å falle i smak for alle som liker Mac og god underholdning. Vel Møtt!

Info om artistene:
Peter Baden er produsent og trommeslager som jobber med improvisasjonsmusikk, jazz, filmmusikk, teatermusikk og andre retninger. Peter har arbeidet med musikere som Mari Boine, Hanne Hukkelberg, Sternklang , Shaico Namchylack, Snorre Bjerck, Chillinuts, Anja, Inga Juuso m.fl. Han har deltatt på en rekke cd-utgivelser, klubbkonsepter og konsertkonstellasjoner - og spiller like gjerne trommer som å jobbe med live sampling og improvisasjon med elektronikk og maskiner. Se http://www11.nrk.no/urort/user/?id=3214 for mer informasjon.

Mental Overdrive (Per Martinsen) spiller live laptop- og DJ-set med sitt materiale fra Mental Overdrive-konseptet. Han produserer stadig nytt materiale, samt at han er en ringrev av en remixer. For tiden er han travelt opptatt med å spille inn nytt Frost album med femme digitale Miss Aggie Peterson. Disse to gjør også live opptredener og spiller plater sammen. Per Martinsen står bak en lang rekke utgivelser innen genren elektronisk musikk helt tilbake til tidlig 90-tallet. Hans produksjoner er kjent verden over fra Berlin til Detroit. Se http://www.loveod.com og http://www.myspace.com/mentaloverdrive for mer informasjon.

Kveldens Program:
Kl. 21.00 : Apple ved Marek Andreasson presenterer Logic Pro
Kl. 22.00 : Mentale Overdrive - Per Martinsen spiller et live laptop set
Kl. 22.30 : Peter Baden spiller et live set med laptop, perc og maskiner
Kl. 21-23 : Christian Pettersen fra Office line vil i løpet av kvelden, ved hjelp av en MacBook Pro, et videokamera og spennende programvare vise deg hvordan man kan piffe opp det visuelle inntrykket av en live-performance.

Praktisk informasjon
Det er gratis å delta på «The Mac On Stage». Det eneste Office line krever er at du melder deg på, så de vet ca hvor mange som kommer til å delta. Office line vil stille med noen av sine ansatte dersom du som deltaker skulle ha noen spørsmål eller bare vil slå av en Mac-prat.

Du kan lese mer om arrangementet hos Office line

Tags:

limbo

Tror jeg tar meg en tur :D

klizz

Fint for dere som bor sentralt.. Værre for oss som bor lenger nord! Hadde vært kjekt det der, men men, lykke til folkens ;)

HOME :: MBP|17"|2,16GHz|2GB Ram|100GB@7200|AirPort Exp.
HD :: LaCie Bigger Disk Extreme|1TB
WORK :: PM G5|4GB Ram|500GB HD
MUSIC :: iPod|30GB|Video|Black|100/100Mbps

subsequent

Noen som kunne filma det og lagt det ut på YouTube eller noe? :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai