Video: Dvorak provoserer Mac-brukere med vilje

John Dvorak har lenge vært en av de teknologi-bloggerene og it-journalistene som oftest har kommet på kant med Mac-verden. Dvorak har hatt mange forskjellige uttalelser som har gjort Mac-brukere opprørte. Tidligere i år hevdet Dvorak at Apple ville slutte å produsere Mac OS X for å kun selge Windows i fremtiden, og i fjor gikk Dvorak ut å kalte Mac-brukere dumme. I følge MacDailyNews innrømmet Dvorak ved et "uhell" at han provoserer Mac-brukere med vilje for å få flere treff på sin webside.

Se Dvorak kommentere sin egen seriøse journalistikk her:

Ser du ikke videoen? http://www.youtube.com/watch?v=SAWDYaWAVQQ

Tags:

TheX

Man kan vel si det sånn at Dvorak er et offisielt kjøtthue? Provoserer bare for egen gevinst?
// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

macwerners bilde

macwerner

Dvorak er ikke dum, men jeg begynner å bli lei ham nå. Han er en litt for breikjefta amerikaner og akkurat dem, de litt fro breikjefta ameriknerne, har jeg en begrenset tålmodighet med. Synes han har blitt mer og mer flåsete med årene, og skulle ønske Leo Laporte (det er en amerikaner jeg liker!) kunne slutte å be ham med på hvert prgram av TWIT...
http://macblog.no/
http://geirwerner.squarespace.com - Hvilke er dine FAVORITTBØKER ? Legg inn lista di !

tactus

Mac brukere er rare. ;--)))

Pleier å se Crankygeeks med Dvorak, og det plager meg ikke at Dvorak er programlederen. Ja, han henter konklusjonene ifra hoftehylsteret, men det gjør også FRP politikere og debattledere på TV2 hele tiden uten at verden går avskaftet. Senk skuldrene litt.

Gisle Svarva

Jeg er litt irritert over at Dvorak klarer å irritere Macere.
Jeg hører jevnelig på TWIT og Cranky Geeks.
Jeg liker Dvorak og vet at han prøver å provosere Macere og andre.
De Macere som lar seg provosere, har et problem selv.

GS

macrules

Helt enig. Alle macere som lar seg provosere må ha seriøse problemer. Jeg, Gisle Svarva og tactus blir aldri provoserte. Se på oss, dere har mye å lære.

Nit-Rams bilde

Nit-Ram

Ja! Mac brukere burde ikke la seg provosere av en slik idiot, bare overse han! Jeg hører forøvrig aldri på TWIT fordi jeg syntes det blir litt for mye tid som går bort med tull og kødding med Skype...

Spider_Jerusalem

bare å ignorere de som er ute etter å bare skape bråk, men det gjelder å kunne lytte og svare åpent til velrettet kritikk mot apple verdenen når den først dukker opp.

Vi bruker en form for data, ikke en form for religion. :) Fantatisme hjelper ingen.

jp_tix

Vi vet jo at han tar feil. Det som er provoserende er at det er mulig å leve av såpass useriøs journalistikk.

Einherjar

Dvorak er bare morsom han :) Helt greit å være cranky. TWIT hadde vell strengt tatt ikke vært det samme uten "grinebitern" Dvorak. Dvorak disser også MS så det holder til tider :)

tingo

for å gjette at Dvorak provoserer Mac-brukere (og andre). Det er det han driver med nå for tiden. Det er årevis siden han sa noe som var verdt æ høre på (for annet enn underholdningsverdien).

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai