Adobe viser Creative Suite 3 på Intel

Adobes produktsjef for InDesign, Chad Siegel, viste Macworld UK i går testversjoner av noen av CS3-programmene med støtte for Intel. Det ble ikke avslørt noen store nyheter, men Siegel viste noen få funksjoner som skal gjøre hverdagen enklere for designere. Han fortalte at integreringen mellom programmene i CS3 vil bli bedre, og han viste noen nye kraftige bildeimporterings- og redigeringsfunksjoner i den kommende versjonen av Photoshop.

Testene ble utført på en MacBook Pro. Maskinen krasjet et par ganger under demoen, så det er nok fortsatt litt arbeid igjen. Likevel er det veldig positivt at Adobe allerede nå viser frem hvordan de ligger an med Universal Binaries av CS3. Kanskje vi får se Adobe CS3 før 2007 likevel?

Kilde: Macworld UK

Tags:
NorskeLinks bilde

NorskeLink

Før 2007? Det håper jeg virkelig.

thomasbs bilde

thomasb

Ryktene sa vel første kvartal i 2007. Jeg tror de fleste håper det kommer før da :-)

Likvel, husk at CS3-oppdateringen ikke bare blir en Universal Binary av CS2. Det kommer nok en hel del andre nyheter. Det er nok derfor det tar litt ekstra tid.

Mvh. Thomas

Kill Bill

Nej, andra kvartalet 2007 (maj-juni) och det för den engelska versionen.
http://www.forbes.com/2006/03/23/adobe-chizen-earnings_cz_dal_0324adobe.html

Jag köper ingen ny Mac innan PhotoShop CS3 kommer, Adobe suger som inte gjorde CS2 universal. Men det värsta är väl att alla program är lika långsamma som vanligt och buggarna kommer att finnas kvar.

haartufss bilde

haartufs

Noen som vet hva som skjer med macromedia programmene? Sånn i forhold til UB-versjoner av de. Håper da virkelig ikke at de gjør det samme som Adobe (jada, vet det er blitt det samme selskapet nå), og venter helt til neste versjon.

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

skal nok ikke se bort ifra at de (adobe) innlemmer DreamWeaver inn i Creative Suite 3, ettersom de har dumpet GoLive. Jeg har ingen tro på at Adobe gidder å oppdatere DreamWeaver eller de andre programmene i Macromedia Studio før de kommer med CS3. Kommer vel kanskje småoppdateringer, men ingen overgang til UB eller halvstore/store versjonsoppdateringer.

segrov

Quark vant Universal binary-runden. I forrige runde gjorde Quark et grundig forarbeide med programmene, og strømlinjeformet disse til å følge apples retningslinjer for programmer. Adobe sliter nå med masse halvgod kode med masse feil i, så det er tvilsomt vi vil se CS3 før 2007.

mfn

Jeg bruker fremdeles Photoshop 7 og Illustrator 10 jeg.... synes de er bra nok for meg :)... adobe skal hele tiden endre hvor ting ligger i menyer o.l det liker jeg ikke...

*************************************************
iMac G5 20¨ iSight / 2,1GHZ / 1024MB / 250GB

Sakalav

Det har du helt rett i, og kan være veldig frustrerende. Har nettopp gått på skole der vi har hatt Classroom in a book for CS utgaven, og så har jeg brukt CS2 programmer. Det har ikke vert like enkelt gitt.

Selv så har jeg planer om å kjøpe CS3 pakken når den kommer, og da bør man nok invistere i noen nye bøker også.
Det blir utrolig spennende å se hvilke sammensettninger av programpakker de kommer med, og ikke minst pris.

maccyboy

Det er det som er dritt med Intel-prosessor...
Men så er maskinen rask da... det hjelper jo litt..

åttitre

Du kan jo konfigurere menyen i CS2 slik som du selv vil. Så overgangen ikke blir så drastisk. Ta bort de menyene du ikke vil bruke osv...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai