iTunes og iPod updates

I programvareoppdatering finner du nå oppdatering av iTunes til versjon 6.0.5 og en oppdatering for iPod! iTunes 6.0.5 gjør det mulig å synkronisere Nike + iPod-treningsdata med nikeplus.com der du enkelt kan se framgangen din, sette mål for treningen, utfordre andre og mye mer. Besøk Nike Sport Music-området på iTunes Music Store for å laste ned treningsmikser, Athlete Inspiration-spillelister, Nike-podcaster og mer.

Merk: Når du har kjøpt musikk fra iTunes Music Store med iTunes 6 eller nyere på en maskin, må du også oppgradere eventuelle andre maskiner du bruker til kjøp av musikk fra iTunes Music Store, til nyeste versjon av iTunes.

Nytt i iPod-programvare 1.1.2 for iPod:

Feilrettinger
Nytt i iPod-programvare 1.2 for iPod nano:

Støtte for Nike + iPod
Feilrettinger
Nytt i iPod-programvare 1.1.4 for iPod shuffle:

Volumbegrensning
Feilrettinger
Merk: iTunes 6.0.5 eller nyere kreves for å kunne angi en volumbegrensning på iPod shuffle. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du angir volumbegrensningen, åpner du iTunes og velger Hjelp > iTunes og Music Store Hjelp.

Ministry of sound

Det er kun på den Amerikanske iTMS foreløpig.....synd.

PowerBook G4 15"/1,67GHz/100GB 7200RPM/512MB/SD-DL/AE/BT

Ove

Har du prøvd Programvareoppdatering i Eplemenyen (øverst til venstre i menylinjen)?
Der fant jeg i går kveld både iTunes 6.0.5 pluss iPod pluss QuickTime 7.1.2.

Per-Kristian

Ove: http://mac1.no/node/3247

Ove

Ja, den kom etter at jeg hadde allerede lastet ned og installert QT 7.1.2 og omstartet . Men jeg så ikke denne notisen før jeg skrev min melding, så takk for påminnelse. Fint at mac1 legger ut slikt såpass fort.

For øvrig skrev jeg mitt svar fordi det virket som Ministry of sound ikke var klar over Programvareoppdatering i Eplemenyen, men ved finlesing av alt så var det kanskje vel dette Nike- og treningsgreiene han mente bare var i USA. Så jeg misforsto vel hans korte kommentar! Beklager!

Daniels bilde

Daniel

iPoden min har begynt å tulle med artistene etter denne oppdateringen. Den viser bare (feks) en sang av artisten, selvom det er 5-7. Går jeg på Sanger ikke Artister kommer sangene opp med artist navn og alt...

Benjamin

Det var sikker derfor jeg ikke fant The Beatles i artister, men jeg fant det under sanger og album. Hm strange

Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai