Apple innrømmer feil

Apple har nå innrømmet at en noen av de første MacBookene som ble sendt ut på markedet hadde en feil i plastikkens overflate, som forårsaket at noen hvite MacBooks ble "gule" og skitne veldig raskt. Etter at de første kundene fikk sin MacBook var det en del som klaget over at den hvite MacBooken ble alt for raskt skitten. De som har hatt en iBook vet at Apples hvite maskiner ikke holder seg 100% ren år etter år, men her var det ikke snakk om vanlig skitt som på iBooken. Kundene som var rammet av dette fikk ikke bort misfargingen med noen rensemidler og det var tydelig at dette var en produksjonsfeil. Apple mente dette var en kosmetisk feil og ikke dekket av garanti, men etter å ha undersøkt saken har Apple nå innrømmet at noen av de første hvite maskinene har hatt en feil i plasten.

Apple snudde etter å ha undersøkt en rekke av kundenes maskiner. De har konkludert med at noen av de første modellene fikk feil plast påført på maskinen. Plasten med feilen skal være mer ru enn andre modeller som ikke har hatt denne feilen. Apple har byttet plast og modeller uten feilen har en mer glatt overflate. Det vites ikke hvor mange modeller som er rammet av disse feilene, men det antydes at det kun er maskiner blant de første utsendte som er rammet.

I følge Softpedia har kunder som har fått problemer fått byttet maskin eller plastik på sin MacBook. Apple skal være behjelpelig med å rette opp problemene for kunder som har opplevd dette problemet. Problemet skal kun gjelde hvite MacBooks.

Tags:
Øysteinhs bilde

Øysteinh

Fint å se at Apple innrømmer feilen og rydder opp!
--
Kanskje vi skulle hatt en emo-dag også? De er litt i samme bås som gothere og satanister, bare at de er "dypere" og ikke sinte, bare skuffa. -Nils

carbonize

*puster lettet ut*

Dette var godt å høre. Da trenger jeg ikke lengre bekymre meg for om den nye hvite macbooken min kommer til å bli gul i næremste fremtid :)

perfle

Apple må seriøst skjerpe seg.. Feil med alt for tida.

dibon

Perfle:

Litt enig der. Virker som det blir litt hastverkarbeid i det siste, fordi de skal lansere det så fort som mulig, samt selge de så fort som mulig.. De kunne heller lansert produktet, så brukt noen uker på finkjemming samtidig som de tok inn bestillinger.

Sigmar

Den tida med at Apple betyr kvalitet er definitivt over. Kjenner 5 stk som har kjøpt Macbook/Macbook Pro og samtlige har sendt maskina inn til reparasjon.

Polymorphs bilde

Polymorph

Utrolig dumt at det har blitt slik.

Mulig det kan ha noe med rykteflommene som kommer hele tiden.
Det ble jo selv sagt he på forum et "Apple kommer til å miste studentkunder om de ikke lanserer ny MacBook snart".

Når jeg prøver å overtale kjente til å bytte kan jeg rett og slett ikke si at maskinen ikke kræsjer, og at de er feilfrie.

EspenWS

Æsj, nå blir jeg bare bekymret for at dette kommer til å ramme meg. Jeg kjøpte nemlig MacBook tidlig, dessuten har jeg en relativt "grov" overflate på min plastikk. Er det sånn at problemet gjelder alle med denne overflaten?

Benjamin

Og de har tydeligvis kjøpt en splitters ny maskin som har kommet till markede. Jeg rekner med at disse maskinene får en like god kvalitet standar så de forrige har hatt.

Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

limbo

Disse feilene er barne sykdommer. Vente om 3 mnd. saa skal dere se at de fleste feielene er rettet opp.

Men bra at de innrommer feil :D

Kill Bill

Det är ju inte Apple som sätter ihop produkterna utan underleverantörer, så om fel uppstår så är det inte bara Apples fel.
http://news.cens.com/php/getnews.php?file=/news/2006/04/12/20060412012.htm&daily=1

Andra undersökningar visar att Apple är bättre än andra PC-tillverkare.
http://www.itworld.com/Comp/1181/050816dellrating/

Pixelmixs bilde

Pixelmix

Big corporates shit'n on the little guy!
Det er så typisk, Apple intet unntak tydeligvis, at store selskapers første respons på reklamasjon er å fraskrive seg en hver form for ansvar.
Heldigvis har Apple her snudd i saken og erkjent ansvar.
Det er da noe!

P

csharp

får helt angst av alle disse feilene jeg leser om på macbook jeg! kjøpte min på torsdag forrige uke og går bare å venter på at noe skal feile........så faktisk at ene siden av mustasten hadde fått litt gulfarge idag. får prøve å skure den litt og se om det forsvinner....dette må jo være en nyere utgave enn disse første modellene som ble sendt ut? kan man sjekke modellnummeret eller noe sånt?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai