Opera Widgets for Mac1 og Linux1

Opera har i sin nyeste nettleser lagt inn støtte for widgets og nå har det også kommet egne widgets for Mac1 og Linux1. Widgets er små "applikasjoner" som kan gjøre alt fra nyttige til unyttige operasjoner. Opera sine widgets fungerer på omtrent samme måte som Apples Dashboard widgets, men de er kun tilgjengelige i selve nettleseren. Mac1 og Linux1 widgeten henter ned de siste nyhetene fra våre nettsider slik at du kan ha dem tilgjengelig i din nettleser hele tiden.

Mac1 og Linux1 widgetene er utviklet av den faste Mac1-brukeren og Opera-ansatte skyfex og de er tilgjengelig for gratis nedlastning fra Operas websider.

Last ned Linux1-widget for Opera eller Mac1-widget for Opera

Tags:
emilbs bilde

emilb

Det finnes vel ikke en Dashoboard variant også?

admins bilde

admin

Ja - http://mac1.no/node/1472

Moldarin

Er det ikke litt unødvendig å forklare hva et Widget er på en Mac-nettside? Vi er vel alle vant med Dashboard allerede...
--
The Web Design Journal

Åsmunds bilde

Åsmund

Det er mange som ikke vet hva Opera widgets er ja.. spesielt på Linux1 hvor denne nyheten er publisert. Pass på når du legger inn linker at de er korrekt formattert, når jeg klikket på skriv kommentar kom jeg til din side moldarin! Ikke bra.

dusa

Absolutt ikke alle som vet hva en Widget er, ei heller den store verdien av Dashboard. Det kommer stadig nye Mac-brukere til og de suger til seg all den info de kan få. Så å gjenta seg selv ofte eller at gamle saker får nytt liv er absolutt ikke å forakte.

Moldarin

Jeg har ikke modifisert, manipulert eller annet på koden. Jeg har ingen interesse av det og det står mot mine prinsipper.
--
The Web Design Journal

Åsmunds bilde

Åsmund

Jeg beskylder deg ikke for noe annet en å ha glemt et tegn i linken, som skapte en bud. Vi fikset linken for deg, slik at den er riktig.

Ove

Fra siden:
http://widgets.opera.com/widget/4539

Mac1.no
Mac, Mac1

Downloads: 107 Version: 0.9 Updated: Friday, 06 July 2006 11:30:15

Displays RSS news from the norwegian Apple community Mac1.no

Viser RSS nyheter fra det norske Apple forumet mac1.no

njadve

Det går ikke an å få samme design på den Mac1-widgeten til Dashboard? Ser ut til å være litt mindre denne, og det er veldig greit for oss med 12"...

jonello (ikke bekreftet)

Subject506
если все работает то я смогу это прочитать)

fosia

Subject999
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai