AMD og ATI med fusjonsplaner

AMD og ATI kunngjorde i dag, at de planlegger å slå seg sammen til et selskap som skal kombinere AMDs teknologilederskap innen mikroprosessorer med ATIs styrker innen grafikk, brikker og forbrukerelektronikk. Resultatet er et prosesseringsfirma, en ny konkurrent som er bedre utstyrt til å skyve vekst, innovasjon og valgmuligheter for sine kunder innen komersiell- og mobile datasegment, og i det rasktvoksende forbrukerelektronikksegmentet – i følge AMD. Fusjonen som er prissatt til en verdi på 5,4 milliarder dollar, ventes å bli fullført i fjerde kvartal d.å.

Kilde: AMD.com

Tags:

MacCloud

Nevnte dette i en tråd tidligere i ettermiddag..

ATI og AMD sammen kan bli en rå kombi

Både de nye Intel iMac´ene og MacBookPro´s (og muligens, etter ryktene å dømme, den kommende PM-etterfølgeren, MacPro) har grafikkkort fra ATI - det blir interessant å se om Apple fra nå av vil gå for total Nvidia basert grafikksupport i loyalitet med prosessor-partner Intel..

smacmac

Det vil de nok kanskje gjøre fordi Apple grad nok har godt av hjelpen de kan få fra Intel. De må bli sterkere og mer vant på x86 platformen før jeg tror de vil finne på å ta noen steg mot AMD/ATI.

sortebill

Om apple bestemte seg for å gå over på amd jeg.. Evt. Kjøpte hele amd.. hehe

Etterpå skal vi ha sjørøverfest!

www.inyourfaceinterface.no

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai