Sidenote nå i Universal Binary

Gratisprogrammet Sidenote er i dag sluppet i Universal Binary for Intel Macs. Oppdatert: Nå også for OS X 10.3.

Sidenote er et hurtignotatprogram som legger seg som en skuff på siden av skjermen. Du viser skuffen ved å flytte markøren til høyre eller venstre side av skjermen (avhengig av hvordan du har satt opp programmet), eller ved hjelp av en hurtigtast.

Sidenote
Programmet brukes til å notere ned ting du vil ta vare på, og startes ved pålogging. Alt du skriver i Sidenote blir automatisk lagret. Du kan ha flere forskjellige notater, og de kan inneholde rik tekst, bilder og PDF, i tillegg til ren tekst. Sidenote har full utskriftsstøtte, og støtter ekportering til RTF. Du kan også nå de ulike funksjonene i programmet ved hjelp av definerbare hurtigtaster.

Nytt i versjon 1.7.1 er at notatlageret lagres i ~/Application Support/Sidenote, noe som gjør sikkerhetskopiering lettere.

Den nye versjonen kan lastes ned fra utviklerens hjemmesider her. Programmet er gratis, men utvikleren tar imot donasjoner.

Oppdatering: Versjon 1.7.2 er nå sluppet. Nytt i denne versjonen er at programmet også fungerer i OS X versjon 10.3, for de av dere som bruker Panther.

Sidenote-skuffen

admins bilde

admin

Mac1admin

Bananen

Dette var meget nyttig! Dette skal testes

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai