Video: Mac Pro

Det amerikanske Mac-bladet Macworld har fått hendene i en av de nye Mac Pro maskinene og har laget en liten videoreportasje om den nye maskinen. Flere kunder har nå fått Apples nye pro-maskin.

limbo

Grom maskin

segrov

Ut i fra presentasjonen på nettsiden til Apple kan det nemlig forståes slik at man må kjøpe disker med slike skinner fra Apple. Men det slipper man... :)

Alfred.Woodden

Det eneste Mac Pro mangler, i mine øyne, er IR-port, fjernkontroll og Front Row. Apples Cinema Displays kunne også hatt innebygd iSight.

Noen rykter om det ovenstående?

Wackhys bilde

Wackhy

Skulle gjerne sett at Mac Pro kom med AirPort og Bluetooth som standard.
Litt merkelig at «toppmaskinen» fra Apple er den eneste som ikke har dette synes jeg…

Benjamin

Alfred, det er en Pro maskin?

Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

Alfred.Woodden

Ja, Benjamin, vet at det er en proffmaskin, men hvor mange forbrukere er det vel ikke som kjøper den likevel? Rimelig mange tenker jeg. :-)

Dessuten, så har jo Apple allerede sagt at alle maskinene skal komme med Front Row i Leopard, så det kan da ikke være så "utenkelig" at en proffmaskin skal inneholde forbrukerteknologi.

Og hvis du tenker over det, MacBook Pro er også en proffmaskin, men den kommer likevel med Front Row og IR-port installert, så jeg syns det er meget merkelig at Mac Pro mangler dette.

Fluppy

De harddisk-skuffene var geniale. Var de slik på g5 også?

thomasbs bilde

thomasb

Det er ikke slik på Power Mac G5, men det er omtrent like enkelt å installere en ekstra disk nr. 2. Bare å skru inn de fire skruene, skli den inn på plass og koble til to kabler.

Mvh. Thomas

chb

Sykt digg med alle de geniale løsnignene på hardware siden!! Likte spesielt det med rammen! Og de sykt heatpipesene!! :-) !

----------
Kommer man noe nærmere virkeligheten enn dette?;
http://www.apple.com/getamac/ads/

Macern

Moro med nye G5. Selv har jeg den gamle G5-en (doble 2.7 GHZ) og klarer meg utmerket med det så lenge ikke Pro-programmene til Apple oppdateres med krav til nye heftigere macer...

Truls Waage

Det er slike ting som f.eks. hardisk skuffene, å kunne brette opp armer på laderen for å tvinne ledningen rund og lignende småting som gjør at man blir mye mer fornøyd, og som vanlige produsenter ikke tenker på. Thats Apple :-D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai