Studenter får ekstra rabatt på Apple produkter

Gjennom et samarbeid mellom StudentTorget.no og Apple Store Education gis nå ekstra studentrabatt på Apple-produkter, faktisk opptil dobbel rabatt på noen produkter.

StudentTorget.no er hele Norges studentportal, og har som målsetning å gjøre studiehverdagen både enklere og bedre for norske studenter. StudentTorget dekker både de faglige og sosiale aspektene ved studietiden, og inneholder en helhetlig nettjeneste for alle norske studenter. Den nyeste tjenesten, samarbeidet med Apple Store Education, feires av daglig leder Bjarne Vasset:

- Vi arbeider hardt for at norske studenter skal få gode tilbud på varer og tjenester, og derfor er det med stor glede at vi nå kan tilby ekstra studentrabatt på Apples produkter. Skal studenter kjøpe seg Mac, Ipod eller noen andre av Apples produkter, kan vi nå tilby dette med ekstra høye studentrabatter!

Studentrabattene varierer på alt frå 8 til 50 % rabatt, og er tilgjengelige både for studenter og undervisningspersonell. Denne rabatten har eksistert i flere land i en årrekke, men det er først nå og gjennom StudentTorget.no at den kommer til Norge.

- Norske studenter er langt fremme når det gjelder bruk av tekniske hjelpemidler både i studietiden og privat. Samtidig er dette ofte kostbare produkter. Gjennom dette samarbeidet hjelper vi studentene med å få produkter av topp kvalitet til en veldig god pris, noe som virkelig gleder oss, forteller en entusiastisk Vasset.

macrules

Vil man få bedre rabatt gjennom dette på ny Mac Pro enn med student ADC rabatt?

Alfred.Woodden

Fant ikke Mac Pro på studentrabattsidene. Selges ikke denne, eller er den bare godt gjemt? :)

admins bilde

admin

ADC er vel 20% - dette er kun 8-10% såvidt jeg kan se

jurgemaister

Og det sier du nå? Jeg kjøpte MacBooken min for noen timer siden....

Froskuss bilde

Froskus

Er dette bare for studenter ved høyskoler og sånnt, eller for oss som er elever ved den vidregående skole. I mitt tilfelle, VK1.

Froskus the frog
Veldig snart eier av en 15" MacBook Pro!

St Anders

Prøvde og registrere meg på sida, men har ikke fått mail bekreftelse, og klarer heller ikke og logge på.
må også innrømme at siden virker fryktelig treig.

Flere som opplever dette?

IEatApples

Har også prøvd å registrere, men uten hell. Prøvde med forskjellige e-post adresser, og med forskjellige nettlesere, men no luck.

You Think That's Air Your Breathing Now?

Ulf

Vil det si at jeg bare betaler 450kroner for oppgraderings pakken til Final Cut Express (UB) siden original prisen ligger på 900kr, og det er 50% rabatt på programvare?

Anders

Synd jeg ikke er godkjent student da..

Hobbes

Fant ingen programmer med 50%. Håpte å kunne handle logic pro på 50%, men det kosta fullpris. Ikke vanlig studentrabatt engang!!

dibon

Hvordan får man dette?

Edit:

Nvm, fant ut :) Sparer litt ja :D

Hasse

Jeg registrerte meg for å se på disse tilbudene og stusset veldig på registreringsprosessen. De etterspør svært detaljert informasjon om deg, blant annet er det obligatorisk å fylle ut telefonnummer (i betingelsene står det at de forbeholder seg retten til å sende deg reklame per epost og sms). Videre er det obligatorisk å fylle ut post/bostedsadresse uten at det redgjøres for hvordan denne informasjonen behandles.

Ja, selvfølgelig kan du fylle ut tull feat. tøys, jeg bare liker at disse tingene foregår i ordnede former.

Sune

På StudentTorget sine sider sammenligner de sine priser med vanlig AppleStore priser og kommer meget godt ut. Hvis man sammenligner det med AppleStore Education er ikke forskjellen så stor, men det er fortsatt billigere. Jeg ser dermed ingen grunn til å ikke bruke det, men synes det er synd når man driver med slike sammenligninger.

hoyds bilde

hoyd

dette er jo gode nyheter, jeg skulle gjerne sett mer om hvordan benytte seg av denne rabatten på iWork..

--
hoyd

bvasset

Hei Hasse,

Angående registreringen og infoen vi forespør så blir ikke denne brukt til reklame, men til informasjon om våre tjenester og spesielle happenings. F.eks. når vi ga bort noen tusen billetter til fotballkamper forrige skoleår og lignende. Er veldig klar på at du som bruker ikke skal motta uønsket info.

For ordens skyld, her er betingelsen du refererer til:

StudentTorget.no har rett til å sende ut informasjon om StudentTorget ANS sine tjenester og StudentTorget.no sine samarbeidspartnere via e-post eller sms / mms. Samtlige slike utsendelser er gratis for våre brukere og benyttes kun i tilfeller hvor vi har konkrete budskap til våre brukere.

Mvh
Bjarne
StudentTorget.no

Hareid80

Hei Alfred,

Gjennom StudentTorget får du kjøpt alle Apple produkter, men den siden du møter på www.studenttorget.no/applestore er bare et utvalg av disse. Logger du inn får du tilgang til alle:)

Alfred.Woodden

Men, jeg har skal reise ut til utlandet for å studere, kan jeg da, itillegg til å kjøpe MAc Pro-en billigere hos dere, trekke fra momsen på 25% av rabattprisen?

Må ha maskinen så billig som mulig, ettersom jeg er student :)

Forresten, hvordan er det med garanti? Og hvordan klarer dere å presse prisene så langt ned uten å lide økonomisk? Jeg antyder ikke noe juks, blir bare betenkt når kvalitetsprodukter selges _billig_.

dibon

Hm, jeg ser ingen endring i prisene på softwaren :((

SKulle gjerne bestilt .mac om jeg kunne fått det 17% billigere.

hoyds bilde

hoyd

de skulle fikse det så snart som mulig..
det stemmer ialelfall at det er 50% noe som er dritbra.

--
hoyd

Hasse

Bjarne,

Jeg vil gjerne bruke studenttorget.no, det er sikert en utmerket tjeneste. Men disse tingene er avgjørende forhold til at jeg skal bruke en side/tjeneste eller ikke.

- "...informasjon om StudentTorget ANS sine tjenester og StudentTorget.no sine samarbeidspartnere via e-post eller sms / mms" Jeg ser ingen forskjell på det du beskriver og det brukere oppfatter som kommersiell motivert informasjon eller direkte reklame.

- "Som bruker kan du enkelt melde deg av vårt nyhetsbrev når du mottar dette for første gang og for øvrig melde deg av når som helst når du mottar et nyhetsbrev." I mitt nyhetsbrev står det at jeg må deaktivere brukerkontoen for å ikke mottanyhetsbrev. Så jeg kan ikke være bruker/medlem og ikke motta nyhetsbrev?

- Jeg finner ingen steder som beskriver hvorfor dere vil ha detaljert informasjon om hvor jeg bor / postadresse og hvordan dere vil behandle denne informasjonen.

tolla

Som medlem i Studentkortet.no får du 8-10 % studentrabatt.
Jeg kjøpte min andre MacBook Pro her :D
http://www.studentkortet.no/fordeler/Apple-ekstra-studentrabatt/
Det er helt gratis å registrere seg der og de har flere andre gode rabatter for oss studenter.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai