Nye rykter om Finder i Leopard

Macfeber.se rapporterer om to nye videoer av Finder i Leopard - som av mange mener er en av funksjonene som ble holdt tilbake som "Top Secret" under WWDC-keynoten.

Selv om ingen kan avkrefte eller bekfrefte om dette er den nye Finder, ser filmene absolutt troverdige. At Finder kommer til å ta i bruk nye Core Animation virker naturlig, og ellers er det mer iTunes-aktige utseendet med unified metal og tabs også med på å bekrefte troverdigheten av disse filmene.

Tidligere har lignende film dukket opp på nettet, men denne gangen økes troverdigheten ved at funksjonene som vises er mer detaljerte og gjennomtenkte.

Kilde:
www.macfeber.se

Benjamin

Fancy

Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

qenjiro

Hva er så top secret med det? Det må være noe annet ved Leopard som er enda mer "amazing" som er top secret. Dessutten, designet så for primitivt ut

Hobbes

Så veldig basic flash ut, og ikke så utrolig imponerende. Håper finder i leopard ser bedre ut enn det

Jons bilde

Jon

Jeg syns ikke dette så så primitivt ut, hvis dette holder vann, så er det jo en enorm forbedring av finder (noe som virkelig trengs).

// Jon (aka nle) // Støtt Mac1

hansi

så lenge cmd+x funker i finder er jeg fornøyd..

Magnuc

Den siste animasjonen når han lukker en tab så veldig kjip ut! Skalere grafikk uproposjonalt ser sjeldent bra ut!
Dette er jo stort sett kun visuelle forbedringer av Finder. Det trengs veldig mye mer for at Finder skal bli i nærheten av hva den burde være!

macwerners bilde

macwerner

Nå er det jo ganske dårlig videokvalitet, men jeg synes det så spennende ut og ganske så pent. Hvis det er noen geeks som har lagd dette i Flash så er de i hvertfall flinke til det...Synes ´Unified`looken er veldig behagelig...

http://daringfireball.net Anbefales!
http://geirwerner.squarespace.com Anbefales også !

jp_tix

Dette så veldig WebKit-basert ut, synes jeg. Når han høyreklikker på Leopard-disken i video nr 2, er det en rekke funksjoner som mangler fra menyen som vi har i Tiger, bl.a. Automator og mappefunksjoner. Dessuten ser det ut som det står «slidebar» istedet for «sidebar», men der tar jeg kanskje feil?

Hobbes

Desstuen synes jeg det er rart at det ikke har vært kommentert før. Det er halvannen uke siden leopard ble delt ut. Det tok ikke lange tiden før vi fikk div. screens. Finder er jo nesten det man møter oftest. Rart hvis ingen hadde lagt merke til forandringer før nå... Dessuten så tror jeg ikke disse topsecret feature'ene er med i beta'n. Da ville jo ms lett kunne sett dem og så kopiert...

AirBook

Tror nok ikke disse filmene påstås å være fra Preview-versjonen(beta'n, som du kaller den).

NikolaiFjagesund

kule saker. kjekke funksjoner :-)

Linz

Film nr 1: "Welcome in Leopard" ??? Er det bare jeg som synes dette hørtes litt rart ut, eller blir dette riktig (med in)?

Even Ss bilde

Even S

Du har helt rett, det er feil med "in".
Det skal være Welcome _to_ Leopard.

Er flere enn deg som synest det er rart, var noen som kommenterte det i en eller annen tråd..

Odd2005

høres nok feil ut med in ja.... reagerte på det

jp_tix

«Welcome in Leopard» er en fil som ligger på skrivebordet, så de kan godt være selv-lagde. Men de er tydelig ment å se ut som offisielle velkommen-filer, så her er det nok noe muffens...

dibon

Looking good :D

G-Macs bilde

G-Mac

Hva er WINDOWS System?

Kirkeby

Uansett kva de seier så ville eg greit hatt den på macen min!

Leon

Jeg savner OFM-muligheter i Finder, absolutt.

Å ikke kunne bruke commander-view-aktige filbehandlere er etter min mening den største ulempen med å ha mac. Hadde det vært en mulighet for å velge commander-view i finder hadde alle drømmer gått i oppfyllelse for meg.

Kule T-skjorter

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai