iWeb2

Thinksecret.com publiserte tidligere denne uken rykter om det kommende iLife programmet iWeb 2, som forventest lansert på MacWorld i Januar 2007. Med iWeb 2 vil brukere kunne oppdatere sidene sine fra hvilken som helst nettleser, uavhengig om man bruker Mac eller PC. Den nye funksjonen gjør at brukere kan oppdatere bloggene og laste opp nye bilder eller podcaster.

Nye funksjoner gjør også at man kan administrere og oppdatere iWeb sidene fra flere Macer, slik at brukere med mer enn en maskin vil kunne ha full kontroll over sidene sine.

Kildene sier at det er uklart om alle funksjonene kommer til å være klare når iWeb 2 skal lanserest, eller om det vil komme som en oppdatering senere.

Brukerne vil også ha muligheten til å bruke mobiltelefonen til å oppdatere bloggen og sende bilder til iWeb-siden. Denne funksjonen skal være forbeholdt .Mac medlemmer.

Det skal også bli enklere for kunder som ikke er .Mac medlemmer, da Apple skal integrere opplasting til tredjeparts-leverandører, via en innebygget FTP klient.

Kilde: Thinksecret.com

Tags:

Magnuc

Du glemte en g. På norsk skrives det blogg.

thomasmoen

Dette hørtes for godt ut til å være sant..

Tornsuits
Medlem av MacinSand
Sjekk ut: macinsand.no, macblog.no, tornsuits.no og badass.no

viking

jeg er drittlei av at det altid skal være noe som bare er for .mac eiere f.eks photocast, kunne blitt en mye større suksess en det er.

Wackhys bilde

Wackhy

Jeg stiller meg tvilende til at det vil funke å oppdatere bloggen sin via telefon utenfor USA uansett...
Det jeg kunne tenkt meg i iWeb er muligheten til å importere en side man har laget inn i programmet, for så å endre den videre der.

G-Macs bilde

G-Mac

Ta en titt på iPublish, de har fått til det med MMS+blogg i Norge...
http://ipublish.no/

Det er ikke umulig, tror Apple prøver å lokke folk til å bli .Mac medlem med de tingene som er forbeholdt .Mac brukere i iWeb.. Det er helt bevist.

Truls Waage

Deilig hvis jeg kan sitte litt nedi stua med Macbooken for å så gå opp og sitte på Mac Minien for å jobbe på hjemmesiden!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai