My Dream App - Hvilken applikasjon drømmer du om?

mydreamapp

Har du lenge gått å drømt om en spesiell applikasjon, som gjør noe helt genialt, men som ingen har lagd enda? Nå har du sjansen til å få drømmen realisert, og kanskje også vinne fine premier i samme slengen. My Dream App er en enestående sjanse for mannen i gata til å gi verden geniale Mac-applikasjoner.

Det hele er lagt opp som et samarbeid mellom erfarne Mac-programmerere og deg og meg, brukere fra hele verden. I konkurransens første fase åpnes det for forslag fra brukere om hvilke applikasjoner de kunne ha tenkt seg. Har du oppdaget et behov som ikke er dekket med dagens programmer? Send inn forslaget, og se hvor langt det kommer. Videre skal det velges ut 24 forslag fra alle som som har kommet inn. Denne utvalgelsen gjøres av en gjeng sammensatt av blant annet gutta bak applikasjoner som AppZapper, ShapeShifter, iClip og SubEthaEdit. Når så 24 kandidater er valgt ut, skal disse vurderes av et panel satt sammen av flere aktører i Mac-verden, blant annet Guy Kawasaki og Steve Wozniak. Basert på disse vurderingene, eller helt uten å bry seg om dem, skal så brukere av nettsiden stemme ut applikasjoner ukentlig. Underveis skal det selvsagt deles ut premier, 18 iPod'er og 6 Mac'er. Den største premien går likevel til topp 3 i konkurransen. Utviklerteamet som er nevnt over skal realisere ideene, og gi dem til verden som shareware, med vinnerne sittende igjen med fortjenesten.

Sitter du med en idè, ikke nøl! Stikk innom My Dream App, registrer deg gratis der, og gi ideen en sjanse. Det vil uansett bli veldig spennende å følge med på hvordan dette vil utvikle seg!

Tags:

vegardtveito

Wow, det hørtes kult ut. Lurer på hva de ender opp med å lage... Uansett, et godt tiltak.

McStone

Jeg kunne tenke meg et program som automatisk, døgnet rundt, overvåker vannkranenene i huset og kjører en varsling så snart vannet blir byttet ut med pils. Jeg er lei av å sjekke dette manuelt ved å gå rundt i huset og skru på alle kranene flere ganger om dagen...

macrules

He he. :)

moraina

hva med å forbedre de applikasjonene som allerede finnes, Adium med webcam!

gulll

< href="http://trac.adiumx.com/wiki/VoiceAndVideo">Adium wiki

OleB

Håper det kommer noen freske programmer. :-)

smacmac

Adium med webcam er type veldig vanskelig, og jeg tror faktisk ikke denne gjengen vil ta på seg noe såpass vanskelig.

(Siden det skal være et shareware program så skjønner jeg også at det måtte ha vært en egen chatteklient, men som sakt. Det kommer ikke til å skje,)

Ingunns bilde

Ingunn

Jeg regner med at en eller annen smarting kommer opp med noe helt fantastisk. Venter i spenning!

(PS: Ønsker meg iCoffee)

jebalto

Jeg ønsker meg et program som fungerer like godt på web-design som indesign gjør på andre ting, slik at man slipper å kunne programmere og slikt.
Bare plassere tingene man vil ha der man vil ha dem, og wips, så funker det.
Er lei av å lage design i indesign/illustrator, for så å få web-designerene sette det sammen til web, men jeg gidder ikke lære meg css, php og alt d dærre.
-----------------------------------
Jan Erik Balto
Grafiker v/Unico Reklamebyrå

wsimilas bilde

wsimila

Jeg kunne tenkt meg et program som gjør det jeg tenker det jeg skal lage innen grafisk formgiving. Men... Dream on..

fabric

Det heter Adobe/Macromedia Flash og du copy-paste'r vektorer. Du kan også bruke Photoshop/ImageReady HTML/bitmap export hvis du vil være skikkelig 1999. Evt fikser av HTML kan gjøres i Dreamweaver.

Jeg forstår ikke hvorfor designere bruker et vektor CMYK program for bitmap RGB arbeid. Ønsker dere mye layout kaos og fargeproblemer ? PSD er vanligst i mine kretser. IA er for logoer, mønstre og ..illustrasjoner.

-PhotoshopNazi-

Peedy

Håper det kommer et gratis tyveribeskyttelses program alla Undercover, som hvert 6. minutt sender blide av tyven til deg...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai