Apple inviterer til konferanse 25. september

25. september skal Apple holde en special event på Photokina 2006. Photokina er en stor konferanse for fotoentustiaster som holdes i Tyskland. Det sies at Apple skal annonsere en oppdatert versjon av Aperture. Kanskje en Photoshop killer. Andre håper også at en TablePC eller iPhone skal bli lansert.

Uansett, så har TUAW fått informasjone som sier at dette kanskje ikke er en så stor event som det var i første omgang. Eneste som er å gjøre, er vel å vente til 25. september.

Kilde: TUAW
Original kilde: Infinitie Loop

McStone

Der ødela du alt for meg. Nå blir jeg gående i endeløs spenning og råbite negler i fire uker...

Macern

Photoshop er så bra og etablert at hvis Apple prøver på å lage en en Photoshop-killer, kaster de bare bort pengene sine.

kulvik

Please, ikke kom med sånne nyheter. Jeg klarer ikke å venteeee... Si fra 2 timer før eventene starter heller :P

-Thomas

admins bilde

admin

Så lenge ikke Adobe kommer med noen Photoshop for Intel og ikke er fryktelig interessert i vår platform, så kan nok Apple ta gode innhugg i Photoshop like enkelt som de drepte Premier med Final Cut Pro. De må bare lage et sabla godt produkt, noe de ikke har greid så langt med Aperture.

Adobe har kun gått en vei de siste 6 årene og det er nedover. Etter min mening har produktene deres blitt bloatware uten noen spesiell innovasjon. En bra Aperture, med moderne kode vil kunne gi Photoshop bra konkurranse.

Dessverre tror jeg ikke det er dit hen Apple vil.

segrov

Apple kommer kun ed ting relevant til Photokina. Sikkert oppdatert maskinvare og ny aperture, men garantert ikke iPhone o.l.

dibon

arg :| blir jo til at jeg må vente lenger og lenger på iMac.. Tror rett og slett jeg dropper å vente på iMac 20 Core2 duo.. Kan jo alltids oppgradere senere?

Kill Bill

Jag skall till Photokina :)

Konstigt att man har en presentation en dag innan mässan öppnar. Det skulle kunna vara en iPod med inbyggd kamera, men då Photokina är mest för prefessionella besökare så vet jag inte om detta är det bästa stället att visa upp produkten. Aperture 1.5 eller 2.0 det vore bra för Aperture idag är inte i topp. Det behövs ett program som hjälper oss fotografer med arbetsflyt, finns inte mycket att välja på. Använder iView Pro men nu när Microsoft köpt företaget så kommer jag inte att fortsätta att investera i den produkten.
I alla fall så är detta första gånegn som Apple ställer ut själva på Photokina och deras utställning är lika stor som Adobe, så det skall bli spännande.

Kill Bill

Jag kom på något, Vilken produkt är borta idag?
svar: AirPort.

Apple kanske har sammarbetat med en kameratillverkare Nikon/Sony/Canon och presenterar en ny produkt för överföring av bilder trådlöst via NYA AirPort. En kamera med inbyggt stöd för Bonjour?

elacin

kan dere gi dere med å fable om iPhone nå? takk :P

--
elacin

(kan dere komme over at vi har rett når vi sier det er teit å ha specs her?)

MindTooth

Jeg som hadde håper på MacBook med Core Duo 2 i høst :(

Birger : )

Grape

Håper de lanserer ny iPod i sammen slengen.

CBlomviks bilde

CBlomvik

Håper de komme med ein Photoshop-killer, som kan jobbe vedsiden av Aperture. Det er stressomt å lagre bildet på skrivebordet og legge inn i photoshop, så lagre det der og flytte inn som ein helt ny fil inn i aperture igjen.

Sunemagnus

Det er kjipt å vente på MacBook Pro - Dual 2 Core, når det kun er rykter.
Må ha ny mac til skolebruk, men gidder ikke kjøpe ny, rett før en sansynlig (??)lansering 12 Sept. på macExpo 2006. Noen som vet om en "sikker" kilde om lansering av Dual 2 Core prosessorn på Mac?? Er det verdt å vente i ukjent tid på lanseringen??

pakstar

Det finnes ingen sikre kilder om noe som helst i denne verdenen desverre... Apple & Co greier å holde korta inntil brøstet...sjelden det kommer lekkasjer. Blir mest sannsynlig kun oppdatering av programvare og kanskje en iPod...men MacWorld i januar derimot... der kan Core 2 Duo dukke opp i MacBook, iMac og Mini.. Jeg er selv ute etter en iMac Core 2 Duo.

Truls Waage

Gleder med virkelig!!!

Åhhh... så er det å vente da..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai