Protest mot iPodens batteri

Frem til nylig har det ikke vært mulig å bytte batteri på Apples iPod og det er noe som har satt sinnene i kok hos mange. Noen har til og med blitt så irriterte at de har valgt å sabotere Apples reklamer. De to brødrene Casey og Van Neistat har gått hardt til verks mot Apples iPod reklamer som er å finne i store deler av USA. De mener at Apple ikke informere om at batterier vil død ut, og at du frem til i dag ikke har hatt mange andre alternativer enn å kjøpe en ny iPod når det skjer.

Brødrene bestemte seg derfor å protestere mot Apple. De har sprayet informasjon om levetiden på batteriene over Apples reklameplakater, og samtidig laget en film og nettsted om dette.

Nettstedet har blitt plukket opp av diverse nyhetssider på nettet og har derfor fått en enorm popularitet. Til og med ITavisen skriver om dette idag, men som vanlig er det mye feilsitering fra deres side. Apple har i dag løsninger for å bytte iPod batteriet til den nette pris av 99$. Ønsker du å gjøre det selv kan man bestille batterier fra nettet til 49$ og mindre. Denne muligheten har eksistert lenge.

Vi her i redaksjonen har en del erfaringer med iPod, fra rev1 til de nyeste modellene og vi har enda ikke hatt noen problemer med batteriene. Batteri levetiden på rev1 modellen er redusert, men gir oss fortsatt 5-7 timer med musikk - noe vi ikke vil si er dårlig etter nærmere 2 års nesten daglig bruk. Apple har hele tiden gitt forbrukerene muligheten til å bytte batteri, men prisen har fremtil nå vært alt for høy.

Nettstedet til de to brødrene finner du her

Mac1 har tidligere skrevet om hvordan du skal bevare batteriet på din iPod bedre. Denne informasjonen kan du finne her

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai