Griffin lanserer Firewave

Griffin Technology, selskapet som er mest kjent for sitt iPod-tilbehør, har akkurat lansert et nytt produkt med navnet Firewave. Griffins nye produkt er noe mange Macere har lengtet lenge etter, nemlig en forholdsvis rimelig løsning for surround lyd på Macen.

firewave

Mange har fra et tidligere liv i PC-verden investert penger i surroundsystemer uten støtte for optisklyd og disse krever normalt at man har 3 ledige minijack innganger for å fungere. I PC-verden er det mer normalt å ha 3 minijack innganger, mens det i Mac-verden er mer normalt med optiske innganger. De som da har investert i surroundsystemer som ikke har optisklyd har derfor ikke kunne bruke sine surroundsystemer på Macen.

Nå har Griffin Technology en løsning som skal fungere meget bra. Firewave er en firewire boks til Macen, som ikke krever seperat strømforsyning og har 3 minijack-innganger. Disse inngangene gir deg mulighet til 6 kanalers surround-lyd på Macen.

FireWave virker med Mac OS X 10.3 eller nyere, og prisen er 99$. Produktet finnes ikke i Norge enda, men blir sannsynligvis snart å finne i AppleStore eller lokale Apple-forhandlere.

Kilde: Mediamac

cannons bilde

cannon

Med forbehold om at jeg tar feil, tror jeg at du har byttet om på begrepene "inngang" og "utgang" her?

Mvh Frank Cannon, P.I.

MacPlus

Endelig kom det akkuratt en slik sak som jeg har lett etter lenge!
Klør i fingrene til å bestille meg en slik, håper AppleStore legger den inn snart!
Håper at lydkvaliteten blir bra.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai