MacWorld med første titt på ny iMac

Apple oppdaterte tidlige i uken sin populære iMac-serie med de nyeste prosessorene fra Intel, Core 2 Duo. Disse prosessorene lover raskere datamaskiner, med lavere varmeutvikling og strømforbruk. Det amerikanske bladet Macworld har som første nettstedet fått tatt en titt på disse nye maskinene fra Apple.

Core 2 Duo prosessoren er en oppdatert versjon av Core Duo prosessoren som Intel lanserte i januar. Denne prosessoren fant veien til iMacen og nå har Intel kommet med Core 2 Duo og det er da naturlig at iMacen blir oppdatert. Intel hevder at de nye prosessorene skal gi ca. 20% ytelsesforbedring.

Macworld testet de nye iMac-maskinene opp mot de eldre iMacene samt en Mac Pro. Ikke overraskende vant Mac Proen med sin Dual Core Woodcrest Xeon prosessor, men de nye iMacene holdt godt stand. Den nye 17" 2GHz Core 2 Duo iMac og den tidligere 20" 2GHz Core Duo iMac ble satt opp mot hverandre. Gjennomsnittsresultatet ble 10% bedre for den nye Core 2 Duo modellen, mens enkelt tester viste ytelsesforskjell på opptil 20%.

imac test

Les hele testen hos Macworld

NikolaiFjagesund

Det var bra resultater. 20% er vel ganske mye. Gleder meg til å lese hele testen! :-)
"Livet er ikke et problem du skal løse, men et mysterium du skal oppleve."

larse

Bra reultater !

Jeg tenker på å kjøpe iMac 24".
Nå har jeg iMac G5 1.8 med 2 GB ram.
Hvor / hvordan kan jeg finne ut ytelsesforskjellen mellom min gamle iMac og iMac 24" ?

dibon

Ah! :D Gleder meg til iMac 20" 2.16GHz Intel Core 2 Duo, 2GB 667 DDR2, 500gb SATA, ATI x1600 256mb, kommer :DD

youdecide

Da blir det bestilt en iMac 24", 2.33ghz, 3GB ram, BT mighty+tast, 7600GT kort...maks specs...hadde ikke trodd jeg skulle bytte min Quad G5, 5GB ram, 23" cinema display inn så fort...jaja, Intel here I come...*grøss*

mvh.
Tom - mediadesigner
web: www.tomsommerseth.com

rich_and_handsome

Tom:

du har vel bestilt ram fra noen andre? gratulerer ihvertfall.

ser fin ut den nye iMacen, kunne gjerne ha bytta Dellen og de to LCD-ene mot en slik en. Den og en macbook på pulten hadde nok tatt seg ut.

Bourne

Sitter og skal bestille en 24" nå men tenkte jeg skulle sjekke responstiden på skjermen først. Klarer ikke finne noe på sidene til apple... Noen som har sett noe eller er det grunn til å ane ugler i posen?

Alfred.Woodden

Ettersom iMac nå kommer med 24", håper jeg Cinema 23" oppgraderes til 25", slik at cinema-modellene har en jevn stigning i størrelsene: 20", 25" og 30". Hvis dette skjer, blir det en 25" på meg. Forhåpentligvis kommer de snart med innebygd iSight.

youdecide

Hei!
Ja, bestiller maskin og alt fra Infografikk som jeg har handlet hos i alle år. De utviser service jeg ikke finner andre steder og er svært konkurransedyktige på pris ikke minst.

mvh.
Tom - mediadesigner
web: www.tomsommerseth.com

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai