Apple lanserer ny iPod

Hollywood-filmer, spill og ny, lavere pris.

iPod 5G

Apple lanserte i dag en ny utgave av iPod. Den nye iPoden har en 2,5-tommers fargeskjerm som er 60 prosent lysere og skarpere enn tidligere. Den har sømløs integrasjon med iTunes Store, som nå inkluderer over 75 Hollywood-filmer, 220 tv-show og populære videospill designet spesielt for femte generasjons iPod. Den er tilgjengelig som 30 GB-modell til kr 2 490,- inkl.mva, og som 80 GB-modell, med plass til opptil 20 000 sanger eller 100 timer video, til kr. 3 290,- inkl.mva.

– Verdens beste digitale musikkspiller har utviklet seg til en av verdens mest populære, bærbare videospillere også, sa Apple-sjef Steve Jobs. – Den nye iPodens lysere og skarpere skjerm og lenger batteritid gjør den perfekt for å se Hollywood-filmer og TV-show rett i håndflaten din.

iPodens nye Search og QuickSrcoll-funksjon gjør det enda enklere for musikk-fans å finne akkurat det de leter etter, og Apples Auto-Sync-teknologi laster automatisk ned digital musikk, podkaster, bilder, lydbøker, filmer, musikkvideoer og populære TV-show til iPoden, og holder dem oppdatert hver gang iPoden er koblet til en Mac eller Windows-PC.

Spillene som er inkludert med den nye iPoden er: Bejeweled, Cubis 2, Mahjong, Mini Golf, Pac-Man, Tetris, Texas Hold’em, Vortex og Zuma. De er også tilgjengelige for kjøp på iTunes Store.

30 GB-modellen har opptil 14 timers batteritid for musikkavspilling og opptil tre og en halv time videoavspilling. 80 GB-modellen har opptil 20 timers batteritid for musikkavspilling og opptil seks og en halv time videoavspilling. Nye iPod har kontroll for lysstyrke slik at brukerne enkelt kan endre lysstyrken.

Pris og tilgjengelighet
De nye iPod-modellene er tilgjengelige verden rundt gjennom Apple Store, Apple Center og Autoriserte Apple-forhandlere. Den nye 30 GB iPod-modellen i hvitt eller sort er tilgjengelig for 2 490 kr, og den nye 80 GB iPod-modellen i hvitt eller sort er tilgjengelig for 3 290 kr. Alle iPod-modeller inkluderer redesignede øretelefoner som gir god komfort, passform og lydkvalitet, og en USB 2.0-kabel.

Tags:
MSgs bilde

MSg

Jeg liker de nye! :D

Kaster man kort, kaster man ikke langt...
http://www.skrillmedia.net/

popxpresss bilde

popxpress

tøft med spill. morsomt

Even Ss bilde

Even S

Den nye iPod shuffelen var utrolig nice!

PitBull

Sjekk batteritiden da!!!! :O

MrCave

Nye nano kan ikke spille video?
Hadde håpt de kunne bli noe bedre en creative, men ser ikke ut som de på en eller annen grunn ikke greier å gi nanoen er video funksjon?
Eller tar jeg feil?

andersen

14 timer spilletid på 30 gb var vel ingen forbedring?

Mvh Fredrik

maccyboy

Du kan faktisk spille av video på alle nanoer, om du installerer linux, men dog med bare 15 bilder i sekundet, og en video på 5 minutter tar flere hundre megabyte :P Men jeg har testa det. Det er ganske nice egentlig.

Jarra

Brodern har en Ipod Video ventene på postkontoret atm, bør vi sende den tilbake til komplett og heller bestille den nye?

Maccas bilde

Macca

Sånn med en gang var jeg litt skuffet etter eventen. Men etterhvert har det forandret seg. Ville egentlig ha en av hver iPod, jeg. Men det ble den største. Det stod til slutt mellom 30GB og 80GB, men valgte den siste pga. batteritiden. Nå har jeg akkurat bestillt en 80GB svart iPod på The Apple Store (U.S.), og det sparer jeg en del på (ja, jeg kjenner noen som bor der borte slik at den shippes til USA).

Neste gang lommeboken får svi er når MacBook Pro blir oppdatert, og så igjen når iTV (eller hva nå enn den vil hete) blir sluppet. Gleder meg!

åttitre

Bestilte meg nye 8GB Nano'n i ste :)

-----

Med sunn fornuft og dårlig hukommelse, blir livet en fantastisk reise!

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai