iPhone ryktene bekreftet?

Det normalt så seriøse ryktenettstedet MacRumors presenterer i dag det de kaller for seriøse rykter fra en svært troverdig kilde som hevder at Apples iPhone eksisterer. Kilden til MacRumors hevder at iPhone telefonen vil ha omtrent samme formfaktor som iPod nano, ha et click-wheel og et skyvedeksel som skjuler et normalt telefontastatur. Telefonen skal i følge analytikere være mer eller mindre klar til lansering.

Det har helt siden 1999 vært ryktet at Apple arbeider med en mobiltelefon etter at de kjøpte domenet iPhone.org og pekte det til Apple.com. Ryktene har den senere tiden fått vind i seilene ved at konkurrenter som Nokia og Sony Ericsson alle har produsert MP3-mobiler som konkurrerer med Apples populære iPod. Ryktene har den senere tiden blitt mer og mer konkrete. Analytikere hevder at telefonen er mer eller mindre ferdig og forventes lansert i første kvartal 2007.

Ved lanseringen av iTunes 7 og spill til iPoden har Apple mer eller mindre bekreftet at de arbeider på en slik telefon. I iTunes 7 finner man nemlig en string i koden som har klare refereanser til en telefon som kan bruke de nye iPod spillene og synkronisere mot iPhoto-biblioteket.

"Some of the games in your iTunes library were not copied to the mobile phone [name] because you are not authorized to play them on this computer" og "iTunes cannot sync photos to the mobile phone [name] because your iPhoto Library needs updating. Open iPhoto to update your iPhoto Library".

Mange ser på dette som det endelige beviset på at Apples telefon nå nærmer seg med stormskritt. MacRumors sin svært troverdige kilde skal ha sett prototyper av den nye iPhone-telefonen og har gjennom artisttegninger beskrevet hvordan denne mobilen ser ut. Om kilden til MacRumors holder ord kan dette bli en veldig spennende høst for alle Apple-fans og de etablerte mobitelefonprodusentene som Nokia og Sony Ericsson har alle grunner til å være bekymret for Apples satsning på mobilmarkedet. Skal Apple revolusjonere nok et marked?

iphone

Kilde:
Macrumors

eilert_frost

hvis den blir like deilig som jeg forestiller meg skal den definitivt kjøpes!!

andersen

Endelig!

Mvh Fredrik

magnerlu90s bilde

magnerlu90

Ehh...
WOHOO!

kattunges bilde

kattunge

Sannsynligvis inneholder den vel også mulighet for direkte nedlasting av låter mens man er på farten og langt unna macen.
Denne kan nok bli en verdig konkurrent til de fleste etablerte mobilmerker, men neppe Nokia, da de er litt super-ultra high tech (spesielt n-serien) sammenlignet med de andre.

Kattungen:)

olebole

Rokr any1?

admins bilde

admin

Rokr er Motorola, ikke Apple. Apple har ingenting med Rokr å gjøre uteover iTunes programmet på Rokr.

lamoys bilde

lamoy

Kanskje oppgraderingen av iPod Nano ikke bare hadde med farger og mindre riper å gjøre. Greit å diffrensiere utseendet på iPhone og Nano.

Frode Lamøy
Sounds Like You
www.soundslikeyou.no

Smertehyl

Dette gler meg stort! Eg kryssar fingrane for at det er noko i desse rykta, og at det kanskje skjer noko før jul! Dette er eit produkt eg har gledd meg til!

Betti

Kan ikke være tilfeldig at både telefonen og ipoden synger på siste verset:-)

pastorn

Jeg har ikke ord...

*sikle*

Wackhys bilde

Wackhy

Håper da ikke den blir seende sånn ut. Må jo være et mareritt å skrive sms med…

elros

The Register har en artikkel med bilde om en iPhone som er litt anderledes.

turimblar

det som er med Apple er jo at de lager alt så fordømt sexy... hvis det kommer ut en "iPhone" på nyåret, så er jeg stygt redd min k800i selges. men det avhenger av om hva fonen deres vil inneholde.

• kamera blir det sikkert (med integrasjon til iPhoto [hater det programmet forresten])
• bluetooth
• radio
• mp3-spiller goes without saying...
• og så de vanlige tingene det burde være på en telefon som bl.a. kalender, planlegger, kalkulator og du vet hva!!!

jeg er ikke kravstor...

Turimblar

stian h

hadde vært rått med en trykkfølsom skjerm også, men det ser ikke ut som det blir det hvis bildene er sånn noenlunde rette....

turimblar

nja, det stod ifølge ryktene at det skulle bli skyvedeksel som skjulte tastene, men helt klart, trykkfølsom skjerm hadde vært stilig... og sexy ;-)

Turimblar

leken969

Hvis den har WLan og 3G begynner vi å snakke telefon. Da er det bare en ting å si, LØP Å KJØP!!

jpsalvesen

http://www.thinksecret.com/news/0609phone.html

"Since then, Apple has scaled back its ambitions and has opted to go with several off-the-shelf parts for what will be the first of at least two or three different phones that sources say Apple hopes to deliver in 2007."

Interessant!

Kizza90

håper ikke det er noe mer enn en ipod man kan ringe med. kamera og wlan er bare ekstra ting man kan ødelegge
www.fotoblogg.net
An Apple a day... Keeps Windows away

RSPKT!

fredarn

Gleder meg sjukt til den kommer, personlig har jeg trodd at vi måtte vente enda et år, men nå ser det jo ut som den kanskje kommer i år :)

Koden som er funnet i iTunes taler jo får seg selv.

"håper ikke det er noe mer enn en ipod man kan ringe med. kamera og wlan er bare ekstra ting man kan ødelegge"
---> Hvis det ikke er kamera, bluetooth med mer kommer jeg ikke til å kjøpe den, ei kommer heller de fleste andre - kun harbanka mac-fans som vil kjøpe den da :(

20" iMac (1,5 GB RAM - 2 Ghz intel Core Duo - 250 GB HD - Mac OS X 10.4.7)
--> http://golfsiden.net

kolbys bilde

kolby

Det er mye interessant man finner i filene til iTunes:

Are you sure you want to sync TV shows? All existing TV shows on the mobile phone “^1” will be replaced with TV shows from your iTunes library.

Click More Info to visit www.info.apple.com/kbnum/n301461 for more information on creating videos compatible with your mobile phone.

Haugeberg

https://servetheworld.net/whois-info.php?domain=iphone.org

Domain Name:IPHONE.ORG
Registrant Name:Apple Computer , Inc.

Sweet ! Apple registrerer ikke bare domener for tull. ;)

Arne-Daniel

Jeg vil heller ikke ha dilldall på mobilen, men hva er galt med bluetooth? Bluetooth vil jeg mer enn gjerne ha - da kan jeg trådløst synkronisere Adresseboken mellom Macen og mobilen :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai