Apple Special Event 24. september

Apple inviterer til ny Special Event den 24. september. Nye Aperture?

photokina

Apple har nå sendt ut invitasjoner til en ny Special Event den 24. september under Photokina messen i Tyskland. Invitasjonene fra Apple er som vanlige rimelig kryptiske, men denne invitasjonen hinter om en større oppdatering av Aperture. Med teksten “Start photokina a little early this year” og et bilde av samme fotolinse som Apple bruker i Aperture programmet, er det tydelig at dette er en fotorelatert Special Event.

Mange har i lengre tid spådd at Apple vil gå etter Adobes Photoshop med en forbedret versjon av Aperture. Apple skal i følge ryktene være irritert på Adobes treghet til å få sine Pro-programmer over til Intel-platformen og de mener selv at Apples teknologi kan revolusjonere også dette markedet. Sannsynligvis vil vi få se en versjon to av Aperture på denne messen, men siden Apple inviterer til en Special Event er nok Aperture oppdateringen større en mange har antatt.

I tillegg har det lenge vært ryktet at Apple vil oppdatere sin profesjonelle bærebare maskin MacBook Pro med Core 2 Duo-prosessorer som nå begynner å finne veien i flere og flere produkter.

Kilde: Macworld

ZiPLe

Nå har jeg ikke tatt i bruk Aperture 1 fult ut, da jeg synes det "mangler" litt. Men forhåpentligvis har Apple nå fått et mer fullverdig produkt. Blir spennende å se om de prøver å ta opp kampen mot Adobe, i så fall må det være et sabla bra produkt de kommer med.

Blir i alle fall spennende :)

cybervision_

Heter det photoKina? Ikke China?

MacBook 2.0 - 2 GB Ram - 80 GB

Torjze

Hva betyr photokina?

Mortlar

Da sank håpet mitt om ny mbp før photokina.
Men det er jo lov å være optimist allikevel. :)

Polymorphs bilde

Polymorph

Her er det snakk om linsa til en iPhone! :D

Neida, vet ikke jeg.
Ikke meg imot med ny Aperture.

Den som er nå er ubrukelig med tanke på håndtering av NEF. Fryser systemet hele tiden.

stmikkel

Jeg går og venter på at en nye versjon av MacBook med Core2 Duo CPU skal dukke opp (andre merker har begynt å tilby denne i sine bærebare maskiner allerede) men nå begynner ventetiden å virkelig dra ut. Er det noen rykter angående ny MacBook der ute?

Anders

- www.ossgutta.net -

buestad

Macbook kommer til å bli den siste maskinen (kanskje sammen med mac mini) om blir oppgradert til core 2. iMac er der allerede, og MacBook Pro blir neste. Tipper de i tillegg ønsker å skille MBP og MB så lenge som mulig på prosessorkraften. Nå er de jo nsten like. Det blir nesten tullete å kjøpe MBP, siden MB 2GHz er såpass mye billigere enn den billigste MBP med 2GHz. (Hvis du ikke absolutt vil ha metallfinish, og bra skjermkort.)

lamoys bilde

lamoy

Det blir nesten tullete å kjøpe MBP, siden MB 2GHz er såpass mye billigere enn den billigste MBP med 2GHz. (Hvis du ikke absolutt vil ha metallfinish, og bra skjermkort.)

...eller større skjerm/oppløsning, opplyst tastatur og matt skjerm.

Frode Lamøy
Sounds Like You
www.soundslikeyou.no

Windows

Og en litt mer robust maskin

Polymorphs bilde

Polymorph

MBP er da slettes ikke mer robust!

Kanskje mer resistent mot riper, men den bulke seg utrolig lett.
Min iBook gled ut av fanget og langs grusen og noen store, skarpe steiner, og slapp unna med det med noen riper på skjermlokket.

Tør ikke tenke på hvordan en PowerBook ville sett ut etterpå...

Øybrator

Det er absolutt velkomment med en versjon 2 av Aperture. Versjon 1 og 1.1 har bevist at Aperture er et nyskapende produkt som verden trenger. Logikken, funksjonaliteten og grensesnittet fått veldig god respons. Samtidig har versjonene til nå bevist at noe har gått alvorlig galt i Cupertino, for å lansere et så ustabilt produkt som er så tregt og har en såpass middelmåldig RAW-konverterer ligner ikke Apple i det hele tatt.

Ryktene sier at Shake-teamet måtte inn i siste liten for å få ferdigstilt Aperture 1.0 så godt det lot seg gjøre. Dette var visstnok nødvendig for å i det hele tatt kunne lansere produktet. Men så sies det også at "His Steveness" i etterkant har gitt strengt tilsnakk til Aperture-teamet etter jobben som ble gjort på versjon 1 og at de så for seg å måtte gjøre store deler av jobben på nytt før versjon 2. Prisreduksjonen fra over 4000 til 2790 som det koster nå er nok en indikasjon på at noen skjønte at versjon 1 var underparig.

Etter hva jeg forstår skal dette bety at versjon 2 blir litt som forsøk nummer to på å lage en bra versjon 1.0. Det at Apple nå hinter til en oppdatering av Aperture kan tolkes som at krisen i Cupertino er over, og at de endelig har klart å få til det produktet Aperture i utgangspunktet skulle være. Stemmer dette har vi noe å glede oss til.

Forresten... Hvorfor er det jeg som skriver dette? Admin, skulle ikke mac1.no selv bidratt med denne informasjonen?

kolbys bilde

kolby

Hva mener du med Mac1.no selv? Alle bidrar med innhold, det er fritt fram å sende inn artikler.

Klut

Det dere glemmer er, Core 2 Duo er ikke mye dyrere enn Core Duo, så hvorfor vente med å sette dem inn? Det er jo bare harry...
Men jeg er redd MacBook blir sist ja, og jeg begynner å få bruk for en MacBook, men skal vente på Core 2 Duo.

Vassago

Hvorfor gjengir ikke admin RYKTER det i eterkant har vært stor uenighet angående riktigheten av...?
Dessuten er Aperture pr i dag fullt ut brukelig for en del bruksområder, på min maskin er det ikke tregt, men mine prosjekter overskrider stort sett ikke 500-600 bilder.
Final Cut egynte også i versjon en, jeg skjønner ikke hvor du kommer fra dersom du forventer at en 1.0 versjon av et så nyskapende program skal være feilfritt.. Og attpåtil klager du på admin fordi han ikke videreformidler tvilsomme rykter? Jaja..
jeg heller mer mot å klage på at admin formilder for MANGE rykter, som TubePort-navnet her om dagen! ;)
---
http://www.reach.no

popxpresss bilde

popxpress

gleder meg uansett.
Det bli bra!!

let's google'it

Polymorphs bilde

Polymorph

Guild Wars Nightfall preview event helgen før, så Apple event... dette blir kos :)

Øybrator

Jeg brukte Final Cut Pro 1, jeg. Forskjellen er at FCP1 faktisk var det jeg mener Aperture 1 ikke er; brukbart, endog ikke perfekt. Av mine importerte bilder ble etterhvert bare preview-utgaven igjen (på grunn av en bug eller bare alle krasjene, ikke vet jeg), og for å få redda originalene måtte jeg bruke "Vis innholdet i pakken" på Aperture bibliotekfila og rote meg frem til bildefilene. Det er for dårlig for selv en 1.0-versjon, det må du innrømme. En helt annen sak er hastigheten, et program som lugger på en dual 2,5 GHz PowerMac G5....

Om ryktene er tvilsomme blir jo bare spekulasjon, akkurat som ryktene selv. Poenget mitt er at det er snakk om rykter som ble referert flere steder på nettet, og som derfor er interessante uansett sannhetsgehalt. Forskjellen er om Mac1.no bidrar med oppsummering og egne vurderinger rundt sakene som dukker opp eller bare oversetter sakene til MacRumors. Jeg foretrekker den første varianten.

Munin

Noen som vet når eventen skal starte??
The fact that a believer is happier than a sceptic, is no more to the point than the fact that a drunken man is happier than a sober one.
Blackbook 2gb ram 100gb hd/iPod video 30gb/15" Powerbook(soon to be retired)

jonello (ikke bekreftet)

Subject506
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai