Tabbe av Apple - PowerMac G5

I følge ryktesider gjorde noen hos Apple en stor tabbe i går. Ved en feiltagelse ble spesifikasjoner for nye PowerMacer lagt ut på AppleStore. Butikken ble raskt tatt ned, men er spesifikasjonene riktige så har vi en rask fremtid i møte! Vi kan dessverre ikke legge ut spesifikasjonene her, da Apple Legal allerede har fjernet informasjonen fra de fleste ryktesidene. Vi i redaksjonen har sett spesifikasjonene og vi kan røpe så mye at hvis dette stemmer så er det VELDIG bra. Apple vil med disse maskinene igjen være på toppen når det gjelder ytelse og fart.

Noe usikkert om maskinen vil benytte seg av IBM sine 970 PPC prosessorer, da Apple kun omtalte dem som G5. Alle rykter i den senere tid tilsier at Apple vil bruke IBM sine prosessorer.

Selv om Apple sine advokater har gjort rask prosess med ryktesidenes informasjon, kan du fortsatt finne en kopi av Apples webside mens feilen fortsatt eksisterte i MacRumors sine diskusjonsfora. Vi anbefaler alle å ta en titt og så får vi krysse fingrene for at dette blir lansert på mandag!

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai