Camino oppdatert

Den populære nettleseren Camino har blitt oppdatert til versjon 1.0.3. Oppdateringene skal tette en rekke kritiske sikkerhetshull som ble oppdatert i Mozillas Gecko renderingsmotor. Alle brukere av Camino anbefales å oppgradere grunnet de kritiske sikkerhetsfeilene som er tettet.

Oppdateringen retter følgende problemer:
- Flere kritiske sikkerhetshull og stabilitetsproblemer fikset, inkludert alle rettelser i vesrjon 1.8.07 av Mozilla Gecko.
- Oppgradert Java-støtte
- Forbedret annonseblokkering
- Forbedret "Reset Camino.."

Camino har av mange blitt sett på som den beste nettleseren på Mac OS X. Camino er basert på samme kode som Firefox, men mangler en del av Firefoxs funksjonalitet. Mangelen på funksjonalitet tar den igjen på hastighet og utseende.

Du finner siste versjon av Camino på Caminobrowser.org

limbo

Nå går jeg over til å bruke Camino i hvert fall.

arokh

Ser virkelig ikke hva Camino tilbyr over Firefox. Ser verken bedre ut eller er noe raskere i mine øyne. Klarer meg ikke uten extensions.

Sort Macbook 2.0 GHz / 2GB Crucial PC-5300 / 100GB Seagate Momentus 7200.1

Hemo

DeerPark, då?

Edit: Lasta ned og testa Multi Langual-versjonen av Camino på min MacBook. Ting ser heilt greie ut. Eg fann ikkje norsk språk eller støtte for Firefox-plugins (tillegg/utvildelser). Men under Preferences fann eg Block web advertising som fungerte bra. Programmet har fleire bokmerker inkludert som standard, og alt eg prøvde å opna fungerte feilfritt (inkl. Google Spreadsheet). Men kva skal vi med Camino?

admins bilde

admin

Camino er Coccoa. Firefox er ikke. Firefox er en stygg PC-port, mens Camino er en lekker OS X applikasjon.

kaospilot

Firefoxporten er elendig, go Camino

Jons bilde

Jon

Uenig med siste poster, Firefox er ikke elendig! Firefox er treigere enn camino, men extensions gjør den uunværlig, i allefall for meg. :)

// Jon (aka nle) // Støtt Mac1

admins bilde

admin

Firefox er absolutt ikke elendig, men en dårlig port av PC-versjonen. Extensions er genialt, Camino mangler dette men raskheten og utseendet veier opp i mine øyne.

arokh

Hva så om Firefox ikke er Cocoa? Med riktig theme ser den nøyaktig ut som alle andre applikasjoner. Prøv GrApple, den er designet for å passe inn med Uno. Ser nydelig ut. Uansett, om du velger browser ut i fra utseende så har du litt feil prioriteringer...

Sort Macbook 2.0 GHz / 2GB Crucial PC-5300 / 100GB Seagate Momentus 7200.1

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai