Video: Se Steve lansere iPod i 2001

Mens folk fremdeles har den siste lanseringen fra Steve Jobs og Apple friskt i minnet, hva med å ta en titt på hvordan det ble gjort for fem år siden, da iPod ble lansert i 2001? Steve stiller selvsagt i sort høyhalset genser og jeans, stilen var like fengende og selvsikker da som nå, men produktet må vi vel si har forandret seg litt.

buestad

.... Grøss ....

Benjamin

Det er ikke comicsans
Benjamin
http://www.benjaminvold.com/

buestad

var veldig lik da...

Fremdeles .... grøss ....

jerk

Glad vi ikke er i 2001 lenger.. :-) Men de skulle jo bare visst på den tiden hvilken suksess dette skulle komme til å bli. Må også si at Steve har forbedret presentasjonsteknikken siden den gang, selv om han er utrolig god her og da.

kremfjes

Snutten kutter akkurat når Steve skal til å putte dingsen nedi lomma på den trange dongerien sin. Lurer på hvordan det gikk, synd at vi ikke fikk se det.

-----------------------
iBook G4 1,33 GHz 1,5 GB RAM
OS X 10.4.7, Airport Extreme

Kirkeby

veldig bra, han sier at han trur at dei har funne "the magic ressepie" og han spådde ganske rett. Litt rart at han omtaler Creative som ein liten produsent. Men den iPoden var stygg, i forhold til dei som lages nå...

iPod har virkelig vokst, ehm, mener sjølvsagt krympet... :D

Stå på, ha det fint og gå i GUD!

Øysteinhs bilde

Øysteinh

Ahh, husker denne keynoten godt. Min gamle SONY MZR-55 ble med ett steinaldersk, så jeg måtte bare ha en slik.. Lever i beste velgående den dag i dag, og har ingen planer om å bytte den ut:) (kanskje når ipod 7g fullskjerm kommer)

--
Kanskje vi skulle hatt en emo-dag også? De er litt i samme bås som gothere og satanister, bare at de er "dypere" og ikke sinte, bare skuffa. -Nils

pawnboys bilde

pawnboy

"Gode gamle" nisjedager...

Arne-Daniel

Legg merke til hvor "engasjerte" publikum er. Når kameraet filmer dem, ser alle ned i bakken og ser ut som de sover. Ingen klapper eller ler hvis ikke Steve gjør det selv. Tidene har forandret seg ja :D

sees

Kom til å tenke på en ting når jeg så dette, hva skjer hvis jeg tar en firewire kabel og putter i ladern og den andre i firewireporten på Macen? Skjer det noe?

Torbjørn85

Kjøpte den da,bruker den fortsatt... konge

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai