Aqua i iTunes 7

iTunes 7 har fremkalt en del reaksjoner mht. det nye utseende. Mange Macbrukere føler at det har blitt mye tyngre og dystrere med litt for mørke knapper og grå heissjakter. Flere har altså i bunn og grunn savnet litt av Aqua-grensesnittet. Programmet AquaT forandrer deler av utseendet til iTunes 7 slik at det ligner mer på forrige versjon av iTunes med Aqua. Du får blant annet aqua-scrollbarene tilbake og noen av de lyse knappene.

TheX

Flott! Har virkelig ønsket meg noe slikt. iTunes ble mer dystert med v.7.

Takker!

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

jerk

Folk er vanedyr altså.. hehe!

msulland

Utrolig at en bedrift som apple nok engang måtte drite seg ut når det kom til GUI i et program. En ser godt at OS X er fullt av forskjellige design, men det er unektelig dårlig design å lage et program som skal utstråle glede og spenning på en måte som har negativ ladning/et dystert uttrykk over seg som iTunes 7 har.

Sort og blå er ikke noe dårlig kombo, men en som kan være vanskelig å få til uten at det utstråler dysterhet. Og her har Apple driti seg totalt ut.

Det værste punktet av alt er scrollbarene. Merkelig at sånt i det heletatt får slippe gjennom i et produkt som står for såpass mye av hva Apple er.

jp_tix

Jeg synes det nye designet er et steg i riktig retning. Ønsker meg mer av det i tiden som kommer. Godt at folk er forskjellige.

Morpheus

Likte ikke det nye designet, men likte de nye funksjonene.

macrules

Nye designet er bedre. (Min mening)

eilert_frost

jeg fikk ikke det her programmet til å fungere jeg...skjønner ikke hva jeg skal gjøre når det ber meg bestemme en destinasjon det skal installeres på..kommer ikke opp noen valg..som ideer?!

ZiPLe

Personlig liker jeg det nye designet i iTunes bedre enn det gamle. Sier som andre her at jeg håper dette blir trenden i Apple programmer fremover :)

fredarn

Uff, dette er det siste jeg hadde gjort - det nye utseende i iTunes 7 er kjempefint - glad at ikke apple holder seg til det samme utseende hele tidenb :)

20" iMac (1,5 GB RAM - 2 Ghz intel Core Duo - 250 GB HD - Mac OS X 10.4.7)
--> http://golfsiden.net

Eriksson

De nye funksjonene er geniale, bortsett fra "vi vil se ut som Windows Media Player og innfører Album View" funksjonen!
Det nye designet er også veldig bra, men det blir dystert.. og i tillegg ser det veldig Windows-ut.... og det er litt trist... Det ligner på Windows Vista, noe jeg definitivt ikke liker... Apple må ikke finne på å lage programmer og operativsystem som ligner på Windows!

Skype text chat
Ring meg
Profil

eirikaav

Hvis man bruker windows xp (som jeg gjør, ikke lenge til mac tar over) lyser det herdagen opp veldig, men det vil jeg si sier mer om windows xp enn om iTunes. Virker ikke som den aqua greia virker på windows...

Nit-Rams bilde

Nit-Ram

Jeg gir egentlig blanke f i hvordan iTunes ser ut, det som dog hadde vært fint var om Apple kunne bestemme seg og gå for ett utseende isteden for mange forskjellige...

jp_tix

Nit-Ram: Hvis Apple hadde bestemt seg for ett utseende hadde du sittet med noe sånt som dette idag:

Selvfølgelig er det fornuftig av dem å forandre utseende fra tid til annen.

Eriksson

Det jeg tror han mente jp_tix er et gjennomgående design i alle applikasjoner.
Noe som egentlig hdde vært veldig positivt, og som jeg synes det bør være. Problemet er at nyskapning vil ta langt lenger tid! Hver gang iTunes skal oppdateres, må de da også oppdatere alle andre programmer for å passe designet, etc?

Skype text chat
Ring meg
Profil

pawnboys bilde

pawnboy

Jeg synes Aqua er klumpete. Det er ikke stygt, men jeg synes Apple sin "gui" bare blir bedre og bedre. Apple utvikler seg de også!

jack

Hææ? Grinerunger.. Digger det nye designet, jeg. Når jeg ser tilbake på de gamle versjonene skjønner jeg ikke hvorfor jeg gadd engang.

dusa

Absolutt i riktig retning... Lekkert spør du meg!

msulland

Hadde vært litt moro hvis dere som "digger" den nye guien kunne forklart hvorfor også, ikke bare kjørt på en "jeg digger nye apple ting" stil uten en liten forklaring.

jp_tix

Litt glorete -> mindre glorete! Det er hvertfall en grunn til å forsvare farvevalgene. Ellers kommer det mye av at den kritikken som har kommet mot det nye designet ikke går veldig hjem hos meg, kjenner meg ikke igjen i at det føles dystert på noen måte. For meg virker det som om Apple designmessig har valgt å la farvevalg osv. ligne mer på Pro-applikasjonene, Aperture, Logic osv. Og det er et utseende som jeg liker veldig godt.

Det eneste jeg virkelig misliker er at de bruker store bokstaver i menyen til venstre BIBLIOTEK, BUTIKK, SPILLELISTER osv. Fy Apple!

mushers bilde

musher

Tenkte bare jeg skulle si fra om at denne endringen i iTunes kommer u t e n de-install. Dvs at dersom du installerer AquaT og ombestemmer deg, må du installere iTunes på nytt ;)

-E

Polymorphs bilde

Polymorph

Merker at når jeg nå ser hvordan iTunes 7 ser ut med Aqua scrolling, ser det ikke ut i måneskinn.

Jeg beholder nok det nye iTunes 7 as is.

segrov

Det er bare dere som ikke eier smak;)

Seriøst - endringer tar tid å like. Men gir man det litt tid, ser man at iTunes har en rekke visuelle forbedringer som utnytter plasen bedre og gir bedre oversikt! :)

Aphelion

Vanedyr, jåler, whatever :D

palegolas

Når 10.5 kjøme så kjøme sikkert heile systeme bruke nytt utseende. Ingen gennomsiktlige silikondetalja, ingen brushed metal etc. Og da går det heilt sikkert fint og forandre på fargane i system preferences, sånn som det går nå (berre det att iTunes ikkje lenger har system-utseende nå i mellomtida). Men da går det heilt sikkert fint att velge lysere scrollbars for eksempel.

andersen

Likte denne aquatinegen. Er deilig når progene passer sammen, ikke det at den nye itunes er stygg, men liker at os og programmer har samme stil.

Mvh Fredrik

iHåkon

Nå skal man vel først og fremst ha seg en mac for å jobbe på den, ikke sitte å vurdere ubetydelige detaljer i utseende. Syns den nye er helt grei jeg. Hadde ingenting i mot den gamle, men nytt er kjekt.

iHåkon
Logic Pro Arbeidende Pjokk

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai