Stuffit Deluxe 11

SmithMicro Software har nå lansert Stuffit Deluxe 11. Stuffit var i lengre tid kongen på haugen når det gjalt komprimering, men når Apple introduserte ZIP komprimering direkte i OS X har Stuffit raskt mistet fotfeste på vår platform. I den nye versjonen har Stuffit Deluxe endelig blitt Universal Binary og SmithMicro introduserer en rekke nye funksjoner for å ta tilbake de tapte markedsandelene. Blant den mest oppsiktsvekkende funksjonen er komprimering av JPEG bilder med opptil 30%, noe ingen andre komprimeringsverktøy greier.

I tillegg til dette introduserer Stuffit Deluxe 11 støtte for Automator, Spotlight, .Mac, automatisk backup av spesifiserte filer, integrert DVD/CD brenning og integrert FTP. Stuffit har også introdusert en funksjon som kan administrere samtlige Stuffit, Zip, TAR og RAR arkiver som finnes på Macen din.

Stuffit Deluxe koster 79.99$ og er tilgjengelig fra Stuffits webisder

Øysteinhs bilde

Øysteinh

at man ikke kan laste ned free trial uten å måtte oppgi VISA info etc. Ikke nok med det, men du må faktisk avbestille produktet når 30 dager er forbi, ellers vil du bli belastet med et kjøp.

Makan.
--
Kanskje vi skulle hatt en emo-dag også? De er litt i samme bås som gothere og satanister, bare at de er "dypere" og ikke sinte, bare skuffa. -Nils

Otsego

Hjelpe meg, først var det Aladdin Systems, så ble det Allume Systems, og nå Smith Micro Software.

Hilsen Christian
http://imelika.com - Otsego's Travel Blog!

aesop

Takke meg til The Unarchiver :)

jonello (ikke bekreftet)

Subject398
если все работает то я смогу это прочитать)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai