Redline - Nytt bilspill til mac

Fredag 22. september lanserte Ambrosia Software, selskapet bak blant annet GooBall og Snapz Pro, Redline, et nytt racerbilspill til Mac OSX.

Når Ambrosia nå lanserer noe så sjeldent som et mac-only racerbilspill har de prøvd å gjøre noe nyskapende, samtidig som de har satset på å få laget et fullstendig racerbilspill.
På nyskapningsfronten har de jobbet med å gi hver bil sin egen karakter. Det er ikke bare er hvor fort de kjører eller akselererer som utgjør forskjellene. De har heller designet hver bil fra bunnen av, med egen vekt, akselbredd med mer som da påvirker kjøreopplevelsen.
Som andre racerbilspill kan du også her kjøre i forskjellige disipliner og i Redline kan du konkurere i den virkelighetstro "Simulation Mode" og de mindre realistiske "Arcade" og "Turbo Arcade mode", mens du kan vinne nye biler og baner.
Noe som med tiden blir mer og mer viktig er også flerspillermulighetene, og her lover Redline at de heller ikke skal skuffe. Med mulighet til opptil 12 spillere over LAN og Internett skulle de flestes behov være dekket.

Redline koster $25, noe som tilsvarer ca 165 kroner. Spillet krever Mac OS X 10.2 eller nyere og er tilgjengelig på Ambrosia Softwares websider.

Kilder: Ambrosia Software og Mediamac

Even Ss bilde

Even S

Dette må testes ut:)

kult med et spill som bare er til mac..!

TheX

Kan nevnes at 22 September var en fredag. Jeg hadde bursdag da ;)

// Thomas ~ The X

Jeg ble, den 12 Januar, 2006, offisielt optimist!

macfjott

Det er selvfølgelig helt korrekt. Jeg har rettet det i artikkelen nå :)

RolfA

Kult!
Jeg bruker i liten grad iBooken (eller andre bærbare) til å spille - men demoen funket så bra at jeg bare måtte ha det. Prisen er jo også helt OK. Har bestilt fullversjon.

Ibook 12" 1.25 GHZ 768 RAM OS 10.4 Tiger og AMD XP3000+ Win XP Pro
www.eraflor.com

Vassago

Kult spill, skal nesten vurdere å kjøpe det.
Har faktisk kjøpt fra Ambrosia før, Aki Mahjong. Og for alle som har hatt mac lenge er det Amrbosia som lagde de fleste kule småspillene, maelstrom osv osv.. Kule de. :)
---
http://www.reach.no

MacMacintosh

Gratulerer, Thomas!

Håper du har hatt en fin bursdag, og fikk det moro med familie og andren kjente.

Takk.

smacmac

Jeg skrev artikkelen etter at jeg kom hjem i går og tenkte at det fremdeles var lørdag... Liten glipp det.

Det sto forøvrig at det skulle kjøre på "just any machine", men jeg var litt redd for å skrive det siden det har vært så mye diskusjon rundt hvordan eldre iMacer ol. er fullt brukebare osv... Siden jeg da ikke hadde tid til å teste det ut i går så holdt jeg meg safe og utelot det. - Jeg følte delvis at det faktum at det ville kjøre bra på litt eldre macer ble tatt hånd om av det faktum at jeg skrev at det var et Mac OS X bilspill. Dvs. bare for mac, og da burde det jo være raskere enn alle de tyngre portene vi er vant til.

Arne-Daniel

Er det altså Universal Binary?

Vassago

Funker perfekt med alt på maks instillinger på min Dual 2,5 G5 med GeForce 6800 Ultra i alle fall.
Kommer sikkert mye plugins/mods til spillet, blir nok morsomt. :)
---
http://www.reach.no

Mr Mac

Er det noen som har prøvd spillet Uplink, fra samme produsent? Er det bra?

spurven

Redline requires Mac OS X 10.2.8 or newer, 300 MB of free Hard Disk space, and at least 16MB of Video RAM on your graphics card (32MB recommended). Redline is Universal Binary, so it runs natively on both Intel and PowerPC processors.

kajac

Programmet er Universal Binary.
Funker supert på min MacBook med grafikken på fullt :-)
En gang Mac, Alltid Mac

F-r-e-d-r-i-k

For et drittspill.

mgaston

Funker ikke på min Mac. Det er masse rare farger og det hakker noe sinnsykt.

olahau

Huff. Dette var virkelig dritt. Elendig bilspill. Likte ikke styringa eller grafikken. Terningkast -6. Windows er nok fortsatt best til spill.

PitBull

:( Jeg trodde det var Street Legal Racing RedLine som var kommet til Mac! Æsj... Jaja, morsomt det her også da! :)

popxpresss bilde

popxpress

Syntes det så veldig tøft ut jeg

let's google

Arne-Daniel

Hmm-. 3D-grafikken var ikke spesielt imponerende, og denne "realismen" som det skrytes så av er vel ikke noe bedre enn ved de fleste andre bilspil. Det er én liten ting som irriterer meg grenseløst med dagens "realistiske" bilspil: man kan kjøre i 200 mph inn i en murvegg uten at bilen får en eneste skramme! Hvor ble det av de gode gamle bilspillene hvor man virkelig kunne vrake bilen?

Mye negativt her, men de skal likevel ha litt applaus for å være noen av veeeldig få spillprodusenter som klarer å gi ut et bilspill for Mac.

Vassago

Det er rart å ikke har tonnevis med reklame på alt som finnes utenfor (Og nesten på) banen, slik som alle konsollspill..
---
http://www.reach.no

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai