Microsoft vil fortsette på Mac

I følge ryktestedet Appleinsider så vil Microsoft annonsere en ny Office versjon på Macworld Expo i San Fransisco i Januar. En ny og G5 optimalisert versjon av Virtual PC er også forventet. Microsoft Office 2004, foreløpig hetende Offce 11, er under utvikling hos Microsofts Mac-avdeling MacBU. Den nye Office utgaven vil inkl. en rekke forbedringer, blant annet til Entourage, Microsofts mailklient. Vi vil også se tettere integrering mellom de forskjellige Office komponentene.

I følge Appleinsider skal også Virtual PC få en oppdatering. G5 støtte og andre ny funksjoner skal ha blitt lagt til. Det vil også være bedre støtte for Windows operativsystmene. MSN og Desktop Remote skal også komme i nye versjoner, og fortsatt er de gratis.

Mange Macere har et hat/elsk forhold til Mircosoft, men det er helt klart viktig for Apple at Microsoft utvikler Office ytterligere. Ryktene om at Apple arbeider på en OpenOffice port har også svirret en stund. Dette skal være for å demme opp under Apples Office "avhengighet". Vi ser neppe noen AppleOffice før etter Microsoft har sluppet Office 11.

Hele artikkelen finner du hos AppleInsider

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai